Generator Industrie of andere modellen verkrijgbaar bij SIM Holland
Industrie

Industriële generator verkrijgbaar bij SIM Holland

Een nieuwe passende generator Industrie aanschaffen? Sim Holland heeft al meer dan 80 jaar ervaring met generatoren en adviseert u graag bij uw keuze. Wij bieden u het totaalpakket op gebied van industirële generatoren: het aanschaffen, onderhouden en repareren. Sim Holland is graag uw adres voor alle facetten die te maken hebben met het behoud van uw generator. Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlenende partner in de industriële sector.

Nieuwe industriële generator aanschaffen

Wij leveren veel industriële generatoren ter voorziening van noodstroom of continue stroom. Zo worden onze generatoren ingezet in de scheepvaart, bouw, ziekenhuizen en meer. Elke opdracht vraagt om een ander vermogen, prestaties en brandstof.

Daarbij beschikken wij over een moderne werkplaats waar wij een Industriële generator aan uw wensen aanpassen. Wanneer de standaard generator Industrie niet aansluit bij uw wensen, dan leveren wij een generator op maat. Import/export regelingen, synchronisatie, afstandbesturing en vermogensregelingen behoren alle tot de mogelijkheden.

Meer informatie? Het team van SIM Holland staat graag voor u klaar en voorziet u van advies over een generator Industrie.

Een industriële generator van Onan

Een generator Industrie nodig? SIM Holland is importeur van Onan producten, zo verkopen wij ook marine generatoren. Ook een generator Industrie is verkrijgbaar. Grote werven zoals Beneteau, Jeanneau, Princess, Fairline, Linssen yachts, Neptune Marine en vele anderen, passen standaard Onan generatoren toe vanwege hun kwaliteit en wereldwijde service netwerk. Onan ontwikkelt verschillende generatoren zoals een Industrie generator die variëren in verschillende modellen. Ook kunt u een generator van 4 tot 99 kW verkrijgen.

Bent u benieuwd naar de soorten generatoren? Of wilt u een generator bestellen? Bekijk dan gerust onze website.

Voordelen van een Industrie generator

Als u kiest voor een generator Industrie van SIM Holland bent u verzekerd van goede kwaliteit. SIM Holland levert een generator van bekende leveranciers die u verzekeren van energie. Daarnaast is een generator Industrie voorzien van optimale veiligheid. Werkt u generator Industrie toch niet optimaal? Dan kunt u bij ons een afspraak maken met het service team. Het service team kan uw generator herstellen en controleren. SIM Holland heeft een service afdeling waar u terecht kunt voor:

  • Onderhoud
  • Inspectie
  • Stortingen
  • Advies
  • Onderdelen

Wij zullen een generator Industrie volledig testen. Hierdoor kunnen wij voorkomen dat er problemen optreden. Meer informatie over een generator Industrie? Niet een generator Industrie maar een andere kopen? Neem contact op met SIM Holland of bekijk onze website. Wij zijn importeur van goede producten waardoor u verzekerd bent van een generator van hoogwaardige kwaliteit.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op