Generator Mobiele of andere modellen verkrijgbaar bij SIM Holland
Mobiele

Mobiele generator verkrijgbaar bij SIM Holland

Een nieuwe mobiele generator aanschaffen? Of uw mobiele generator onderhouden? SIM Holland is de plek voor het kopen, onderhouden en laten repareren van uw mobiele generator.Wij zijn inmiddels marktleider op het gebied van energielevering.

Heeft u advies nodig bij de keuze voor een mobiele generator? Wij helpen u graag bij deze keuze door deskundig advies te geven. Welke generator is het meest geschikt voor continustroom of juist als noodoplossing? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Past de standaard generator niet bij uw wensen? Dan leveren wij een mobiele generator op maat. Import/export regelingen, synchronisatie, afstandbesturing en vermogensregelingen behoren alle tot de mogelijkheden.

Meer informatie? Het team van SIM Holland staat graag voor u klaar en voorziet u van advies over een mobiele generator.

Mobiele generator van Onan

Een mobiele generator nodig? SIM Holland is de importeur van Onan producten in Nederland. Wij leveren dan ook mobiele generatoren. Onan is een vooraanstaand merk op het gebied van mobiele generatoren. Dankzij hun grote aanbod, kwaliteit dankzij inovaties en wereldwijde service worden deze generatoren overal ter wereld ingezet. Waaronder ook bij grote werven zoals Beneteau, Jeanneau, Princess, Fairline, Linssen yachts, Neptune Marine en meer. Onan ontwikkelt verschillende generatoren zoals een mobiele generator in verschillende modellen.

Wilt u meer weten over de mobiele generatoren van Onan? Of wilt u een portable generator bestellen? Bekijk dan gerust onze website.

De voordelen van een mobiele generator op een rij

De mobiele generatoren van SIM Holland bieden u stroomzekerheid. Dankzij de kwaliteit die wij leveren zit u nooit meer zonder stroom. Tijdens een evenement, op een bouwlocatie of in de industrie is het noodzakelijk dat er altijd voldoende stroom aanwezig is. Door een mobiele generator in te zetten bent u hiervan verzekerd.

Daarnaast zijn onze mobiele generatoren volledig veiligheid. Mocht u problemen ervaren met uw geneterator, maak dan direct een afspraak maken met ons service team. Ons service team loopt de generator volledig na. Zij voeren onderhoud uit of repareren niet werkende onderdelen. Ook voor storingen kunt u bij dit team terecht.

Wij zullen een mobiele generator volledig testen. Hierdoor kunnen wij voorkomen dat er problemen optreden. Meer informatie over een mobiele generator? Niet een mobiele generator maar een andere kopen? Neem contact op met SIM Holland of bekijk onze website. Wij zijn importeur van goede producten waardoor u verzekerd bent van een mobiele generator van hoogwaardige kwaliteit.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op