FPT generatorset
FPT

FPT generatorset kopen of huren bij SIM Holland?

Heeft u een FPT generatorset nodig? Benieuwd waar u terecht kunt voor een FPT generatorset? Bekijk dan eens de website van SIM Holland. SIM Holland heeft al meer dan 30 jaar ervaring binnen de installatiemarkt met het leveren van noodstroom, waaronder een generatorset. Veel klanten die een FPT generatorset nodig hebben, hebben hun weg in de afgelopen jaren naar ons weten te vinden. Ons specialisme ligt in het adviseren en uitvoeren van noodstroomprojecten, zoals het inpassen van:

  • (nood-) stroomaggregaten
  • UPS-systemen
  • gecombineerde no-break oplossingen

Om klanten een FPT generatorset aan te kunnen bieden werken wij samen met Schneider-Electric en SDMO. Daarnaast hebben wij nog een eigen import van Europese UPS en NSA producten waarmee de SSE oplossingen kunnen worden samengesteld. Mede hierdoor kunnen onze klanten worden voorzien van een FPT generatorset die volledig bij de wensen aansluit.

FPT generatorset voor verschillende opdrachtgevers

Bent u benieuwd aan wie wij allemaal een FPT generatorset hebben mogen leveren? Bekijk dan gerust de referenties op onze website. Zo hebben wij o.a. aan de universiteit van Leiden passende oplossingen geboden. Maar ook bij datacenter ZH leverde wij complete noodstroomoplossingen. Graag leveren wij ook voor u een FPT generatorset naar wens. Wij leveren een FPT generatorset voor diverse toepassingen.

Service voor een FPT generatorset

Als onderdeel van SIM Holland houdt SIM service zich bezig met het bieden van servicegerichte oplossingen voor een FPT generatorset. Met vele ervaring op het gebied van een FPT generatorset vormen wij dé aangewezen partner voor het onderhouden en implementeren van deze apparaten. Om ons te onderscheiden binnen de markt bieden wij daarnaast een 24/7 storingsdienst voor een FPT generatorset. Wilt u graag meer informatie? Wij helpen u graag.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op