Generatorset gebouw
gebouw

Generatorset voor gebouwen als noodstroomoplossing bij SIM Holland

Heeft u een generatorset nodig die u kunt gebruiken voor de stroomvoorziening van gebouwen? Informeer naar de mogelijkheden om een generatorset te kopen bij SIM Holland. SIM Holland is een technische groothandel en al vele jaren hét adres waar u voor een generatorset. Wij houden ons continu bezig met verbeteren en investeren in de toekomst. Daarbij vinden wij de volgende speerpunten belangrijk:

  • betrouwbaarheid
  • klantgerichtheid
  • flexibiliteit
  • duurzaamheid
  • innovatie

Generatorset gebouw? Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in totale noodstroomoplossingen en het adres voor generatorset gebouw.

Generatorset voor gebouwen voor verschillende doeleinden

Wanneer u een generatorset laat plaatsen in uw gebouw, is deze inzetbaar voor verschillende doeleinden. Wij kunnen de generatoren dan ook in elke uitvoering leveren, voor elke opstelling en in ieder vermogen. Weet u niet welke generator u nodig heeft en geschikt is voor uw gebouw? Dan kunnen wij u voorzien van advies. Ons specialisme ligt ook in het adviseren en uitvoeren van noodstroom-projecten. Graag zijn wij u van dienst.

Generatorset in uw gebouw voor continu vermogen

Continu vermogen nodig? Of op zoek naar een noodstroomoplossing? Wij hebben speciale generatorsets die hiervoor geschikt zijn. Wij kunnen bovendien de uitvoering aan uw wensen aanpassen. Lukt het niet om binnen de standaard van de fabrikant te blijven, dan leveren wij u de schakel- of besturingspanelen volledig op maat. Hierbij kunt u denken aan afstandbesturing of bijvoorbeeld vermogensregelingen.

Generatorset voor gebouwen in drie reeksen

SDMO heeft de generatoren opgedeeld in 3 reeksen te weten  9 - 830 kVA reeks, 900 - 2200 kVA reeks en de 650 - 3300 kVA reeks. Wilt u meer informatie? Download dan de brochure. Hierin kunt u meer te weten komen. Generatorset van een ander merk? Naast SDMO leveren wij ook diverse andere merken zoals bijvoorbeeld Star Power.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op