Generatorset huren
huren

SIM Holland hét adres voor het huren van een generatorset voor noodstroomoplossing

Een generatorset huren nodig voor uw bedrijfsactiviteiten? Informeer naar de mogelijkheden om een generatorset te huren bij SIM Holland. SIM Holland is een technische groothandel en al vele jaren hét adres waar u een generatorset kunt huren. Wij houden ons continu bezig met verbeteren en investeren in de toekomst. Daarbij vinden wij de volgende speerpunten belangrijk:

  • betrouwbaarheid
  • klantgerichtheid
  • flexibiliteit
  • duurzaamheid
  • innovatie

Generatorset huren? Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in totale noodstroomoplossingen en het adres voor generatorset huren.

Welk noodstroom-project u ook heeft, bij ons huurt u een passende generatorset

Generatorset huren voor uw bedrijf? Een generatorset huren kunt u bij ons die voor verschillende doeleinden inzetbaar is. Wij kunnen deze dan ook in elke uitvoering leveren, voor elke opstelling en in ieder vermogen. Generatorset huren? Maar weet u niet welke u nodig hebt? Dan kunnen wij u voorzien van advies. Ons specialisme ligt ook in het adviseren en uitvoeren van noodstroom-projecten. Graag zijn wij u van dienst.

Generatorset die geschikt is voor continu vermogen

Continu vermogen nodig? Of noodstroomoplossingen? Daarom een generatorset huren? Wij hebben speciale generatorsets die hiervoor geschikt zijn. Generatorset huren? Wij kunnen de uitvoering hiervan aan uw wensen aanpassen. Lukt het niet om binnen de standaard van de fabrikant te blijven, dan leveren wij u de schakel- of besturingspanelen volledig op maat. Hierbij kunt u denken aan afstandbesturing of bijvoorbeeld vermogensregelingen.

Generatorset te huur in drie verschillende reeksen en vermogen

Generatorset huren? SDMO heeft de generatoren opgedeeld in 3 reeksen te weten 9 - 830 kVA reeks, 900 - 2200 kVA reeks en de 650 - 3300 kVA reeks. Wilt u meer informatie? Generatorset huren? Download dan de brochure. Hierin kunt u meer te weten komen. Generatorset huren van een ander merk? Naast SDMO leveren wij ook diverse andere merken zoals bijvoorbeeld Star Power.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op