Generatorset kopen
kopen

Generatorset kopen als noodstroomoplossing bij SIM Holland

Een generatorset kopen nodig voor uw bedrijfsactiviteiten? Informeer naar de mogelijkheden om een generatorset te kopen bij SIM Holland. SIM Holland is een technische groothandel en al vele jaren hét adres waar u een generatorset kunt kopen. Wij houden ons continu bezig met verbeteren en investeren in de toekomst. Daarbij vinden wij de volgende speerpunten belangrijk:

  • betrouwbaarheid
  • klantgerichtheid
  • flexibiliteit
  • duurzaamheid
  • innovatie

Generatorset kopen? Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in totale noodstroomoplossingen en het adres voor generatorset kopen.

Generatorset kopen voor verschillende doeleinden

Generatorset kopen voor uw bedrijf? Een generatorset kopen kunt u bij ons die voor verschillende doeleinden inzetbaar is. Wij kunnen deze dan ook in elke uitvoering leveren, voor elke opstelling en in ieder vermogen. Generatorset kopen? Maar weet u niet welke u nodig hebt? Dan kunnen wij u voorzien van advies. Ons specialisme ligt ook in het adviseren en uitvoeren van noodstroom-projecten. Graag zijn wij u van dienst.

Generatorset kopen voor continu vermogen

Continu vermogen nodig? Of noodstroomoplossingen? Daarom een generatorset kopen? Wij hebben speciale generatorsets die hiervoor geschikt zijn. Generatorset kopen? Wij kunnen de uitvoering hiervan aan uw wensen aanpassen. Lukt het niet om binnen de standaard van de fabrikant te blijven, dan leveren wij u de schakel- of besturingspanelen volledig op maat. Hierbij kunt u denken aan afstandbesturing of bijvoorbeeld vermogensregelingen.

Generatorset kopen in drie reeksen

Generatorset kopen? SDMO heeft de generatoren opgedeeld in 3 reeksen te weten  9 - 830 kVA reeks, 900 - 2200 kVA reeks en de 650 - 3300 kVA reeks. Wilt u meer informatie? Generatorset kopen? Download dan de brochure. Hierin kunt u meer te weten komen. Generatorset kopen van een ander merk? Naast SDMO leveren wij ook diverse andere merken zoals bijvoorbeeld Star Power.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter
Blokken: Pompen - Agro - Energie - Service
SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Neem contact met ons op