Generatorset kopen
kopen

Een generatorset kopen? Nooit meer zonder stroom.

Bent u op zoek naar een generatorset voor uw bedrijfsactiviteiten? Werkt u op locaties waar stroom moeilijk te verkrijgen is? Of juist waar stroom niet weg mag vallen? Bij SIM Holland vindt u de generatorset die u kan voorzien in uw stroombehoefte. Wij leveren onze generatorsets van bekende en gerenomeerde merken. Al sinds 1933 zijn wij bezig met het optimaliseren van ons aanbod, deskundigheid en hulpvaardigheid op het gebied van generatoren en noodstroom voorzieningen.

Wij zijn dan ook uitgegroeid tot een toonaangevend partner op het gebied van mobiele- en noodstoorm. Wij hebben enkele key-elementen hoog in het vaandel staan tijdens onze werkzaamheden:

  • betrouwbaarheid
  • klantgerichtheid
  • flexibiliteit
  • duurzaamheid
  • innovatie

Wilt u graag een generatorset kopen? Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in totale noodstroomoplossingen en het adres voor het kopen van een generatorset.

Koop een generatorset passend bij uw stroombehoefte

Een generatorset is in verschillende vormen te verkrijgen! Niet alleen is de locatie belangrijk, ook het vermogen speelt een rol. Elke generatorset die u bij SIM Holland koopt, garandeert u van continu vermogen. Kies uit onze grote voorraad: kleine en mobiele generatoren of juist uit een grote en sterke generator voor vast op locatie. Zo bieden wij 3 reeksten generatorsets van SDMO: 9 - 830 kVA reeks, 900 - 2200 kVA reeks en de 650 - 3300 kVA reeks.

Alle informatie over de sets leest u in onze brochure.

Mochten de standaard generatorsets niet voldoen aan uw wensen, is het bij SIM Holland altijd mogelijk om een generatorset op maat te kopen. Wij beschikken over een werkplaatst waar wij de generatoren aan kunnen passen. Zo kunnne wij gehele noodstroomprojecten leiden en uitvoeren.

Generatorset kopen voor continu vermogen

Continu vermogen nodig? Of noodstroomoplossingen? Daarom een generatorset kopen? Wij hebben speciale generatorsets die hiervoor geschikt zijn. Wij kunnen bovendien de uitvoering aan uw wensen aanpassen. Lukt het niet om binnen de standaard van de fabrikant te blijven, dan leveren wij u de schakel- of besturingspanelen volledig op maat. Hierbij kunt u denken aan afstandbesturing of bijvoorbeeld vermogensregelingen.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op