Generatorset prijs
prijs

Een generatorset met een goede prijs als noodstroomoplossing bij SIM Holland

Heeft u een generatorset voor de geschikte prijs nodig voor uw bedrijfsactiviteiten? Informeer naar de mogelijkheden om een generatorset te kopen bij SIM Holland! SIM Holland is een technische groothandel en al vele jaren hét adres voor een generatorset. Wij houden ons continu bezig met verbeteren en investeren in de toekomst. Er zijn een aantal waarden die we daarbij belangrijk vinden:

  • Betrouwbaarheid
  • Klantgerichtheid
  • Flexibiliteit
  • Duurzaamheid
  • Innovatie

Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in totale noodstroomoplossingen en het adres voor een generatorset voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een generatorset voor een goede prijs voor verschillende doeleinden

Een generatorset voor de juiste prijs voor uw bedrijf? Een generatorset is inzetbaar voor vele verschillende doeleinden. Wij kunnen deze dan ook in elke uitvoering leveren, voor elke opstelling en in ieder vermogen. Wilt u een generatorset voor de juiste prijs? Maar weet u niet welke u nodig heeft? Sim Holland adviseert u graag over welke generatorset met de juiste prijs bij uw wensen past! Ons specialisme ligt ook in het adviseren en uitvoeren van noodstroom-projecten. Graag zijn wij u van dienst.

Generatorset met de beste prijs-kwaliteitverhouding voor continu vermogen

Heeft u continu vermogen nodig? Of een noodstroomoplossingen? Wilt u daarvoor een generator set aanschaffen voor een goede prijs? SIM Holland heeft speciale generatorsets die hiervoor geschikt zijn. Wij kunnen de uitvoering hiervan aan uw wensen aanpassen. Lukt het niet om binnen de standaard van de fabrikant te blijven, dan leveren wij u de schakel- of besturingspanelen volledig op maat. Hierbij kunt u denken aan afstandsbesturing of bijvoorbeeld vermogensregelingen.

Een generatorset voor de juiste prijs in drie reeksen

SDMO heeft de generatoren opgedeeld in 3 reeksen. Dit zijn de 9 - 830 kVA reeks, 900 - 2200 kVA reeks en de 650 - 3300 kVA reeks. Wilt u meer informatie over de verschillende generatoren? Wilt u meer weten over de prijzen van een generatorset? Download dan onze brochure. Hierin kunt u meer te weten komen! Wilt u een generatorset voor een geschikte prijs van een ander merk aanschaffen? Naast SDMO leveren wij ook diverse andere merken zoals bijvoorbeeld Star Power.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op