Generatorset SDMO
SDMO

Generatorset SDMO als noodstroomoplossing bij SIM Holland

Een generatorset SDMO nodig voor uw bedrijfsactiviteiten? Informeer naar de mogelijkheden om een generatorset te SDMO bij SIM Holland. SIM Holland is een technische groothandel en al vele jaren hét adres waar u een generatorset kunt SDMO. Wij houden ons continu bezig met verbeteren en investeren in de toekomst. Daarbij vinden wij de volgende speerpunten belangrijk:

  • betrouwbaarheid
  • klantgerichtheid
  • flexibiliteit
  • duurzaamheid
  • innovatie

Generatorset SDMO? Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in totale noodstroomoplossingen en het adres voor generatorset SDMO.

Generatorset SDMO voor verschillende doeleinden

Generatorset SDMO voor uw bedrijf? Een generatorset SDMO kunt u bij ons die voor verschillende doeleinden inzetbaar is. Wij kunnen deze dan ook in elke uitvoering leveren, voor elke opstelling en in ieder vermogen. Generatorset SDMO? Maar weet u niet welke u nodig hebt? Dan kunnen wij u voorzien van advies. Ons specialisme ligt ook in het adviseren en uitvoeren van noodstroom-projecten. Graag zijn wij u van dienst.

Generatorset SDMO voor continu vermogen

Continu vermogen nodig? Of noodstroomoplossingen? Daarom een generatorset SDMO? Wij hebben speciale generatorsets die hiervoor geschikt zijn. Generatorset SDMO? Wij kunnen de uitvoering hiervan aan uw wensen aanpassen. Lukt het niet om binnen de standaard van de fabrikant te blijven, dan leveren wij u de schakel- of besturingspanelen volledig op maat. Hierbij kunt u denken aan afstandbesturing of bijvoorbeeld vermogensregelingen.

Generatorset SDMO in drie reeksen

Generatorset SDMO? SDMO heeft de generatoren opgedeeld in 3 reeksen te weten  9 - 830 kVA reeks, 900 - 2200 kVA reeks en de 650 - 3300 kVA reeks. Wilt u meer informatie? Generatorset SDMO? Download dan de brochure. Hierin kunt u meer te weten komen. Generatorset SDMO van een ander merk? Naast SDMO leveren wij ook diverse andere merken zoals bijvoorbeeld Star Power.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op