Huuraggregaat, de oplossing voor een tekort aan stroom
Huuraggregaat

Huuraggregaat, de oplossing voor een tekort aan stroom.

Sim Holland heeft diverse producten uit haar leveringsprogramma in de verhuur, waaronder de huuraggregaat. Heeft u tekort aan stroom? Kies dan voor een huuraggregaat bij Sim Holland en u bent zo weer op peil. Naast een huuraggregaat beschikt Sim Holland uiteraard over andere soorten noodstroomvoorzieningen.

Voor plaatsen waar geen of onvoldoende elektrisch vermogen beschikbaar is, biedt Sim Holland een huuraggregaat. Ook op plaatsen waar een continue energieleverantie een vereiste is zoals in ziekenhuizen wordt een huuraggregaat toegepast. Sim Holland heeft een brede selectie aan een ‘kleine’ portable huuraggregaat. Deze producten worden via de handelstak Sim Holland geleverd. Sim Holland heeft een groot magazijn en de benodigde logistiek om deze producten efficiënt te kunnen leveren.

Een huuraggregaat wordt regelmatig gecontroleerd door Sim Holland in de service afdeling. Dit waarborgt de kwaliteit van een huuraggregaat. Een aggregaat biedt de juiste oplossing voor het opwekken van elektrische energie.

Huuraggregaat brengt uw stroom zo weer op peil.

Wenst u meer informatie te ontvangen over een huuraggregaat, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Stel uw vraag

Huuraggregaat

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op