Arbeidsverlichting instrooisysteem voor een maximaal aantal melkbeurten
arbeidsverlichting

Arbeidsverlichting instrooisysteem voor een maximaal aantal melkbeurten

Arbeidsverlichting instrooisysteem om kosten en tijd te kunnen besparen met instrooien? Wilt u een arbeidsverlichting instrooisysteem aanschaffen? Dan moet u beslist bij SIM Holland zijn. SIM Holland is een technische groothandel en wilt zich blijven onderscheiden als eersteklas dienstverlener. Als u kiest voor een arbeidsverlichting instrooisysteem bij ons bent u verzekerd van:

  • Betrouwbaarheid
  • Klantgerichtheid
  • Flexibiliteit
  • Duurzaamheid
  • Innovatie

Wij hebben erkenning van de klant als onze beste business partner. SIM Holland bouwt op verantwoorde en duurzame wijze verder aan de kwaliteitsgroei van het bedrijf. Dit bereiken wij door te investeren in langdurige relaties door kwalitatief hoogwaardige machines te leveren.

Arbeidsverlichting instrooisysteem voor rust op stal

Een arbeidsverlichting instrooisysteem zorgt niet alleen voor efficiëntie en kostenbesparing maar ook voor rust op stal. Onze klanten vinden rust op stal belangrijk doordat het bijdraagt aan het geven van een maximaal aantal melkbeurten bij het melken met een robot. Daarnaast zorgt een arbeidsverlichting instrooisysteem voor een flexibele manier om boxvulling doeltreffend en met vaste regelmaat in de boxen te verdelen.

Arbeidsverlichting instrooisysteem in verschillende modellen

Een arbeidsverlichting instrooisysteem kopen? Bij SIM Holland kunt u verschillende soorten verkrijgen. Zo kunt u kiezen uit de MS Fiber, MS Sand en MS Cow. Welke u ook kiest, deze zijn allemaal geschikt voor het vullen van boxen met zand, met of zonder dwarsuitworp. Wilt u graag advies over een arbeidsverlichting instrooisysteem? Neem dan gerust contact op of kom bij ons langs. Anno 2016 is SIM Holland uitgegroeid tot toonaangevend, toeleverend en dienstverlenend partner in meerdere industriële sectoren. Wij kunnen op dit moment 3 product-marktcombinaties waarbij de referentielijst eindeloos is.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op