Instrooisysteem ministro voor het instrooien van stallen met stro, zaagsel of zand
ministro

Instrooisysteem ministro voor het instrooien van stallen met stro, zaagsel of zand

Instrooisysteem ministro om stallen gemakkelijk in te kunnen strooien met zaagsel, stro of zand? Bekijk dan de website van SIM Holland. Speciaal voor deze wens bieden wij de JH automatische instrooimachine aan. Dit instrooisysteem ministro wordt inmiddels door veel van onze klanten gebruikt. Het zorgt voor een efficiënte manier van instrooien en bespaart u zeker op de kosten. Zoekt u een intelligent instrooisysteem ministro? Dan leveren wij deze graag. SIM Holland kan u hiervoor de JH Ministro instrooimachine aanbieden. Graag dragen wij bij aan het automatiseren van agrarisch werk met passende machines. Op een makkelijkere en goedkopere manier bereikt u met onze machines en landbouwwerktuigen een optimaal resultaat.

Installatie van een instrooisysteem ministro

Een instrooisysteem ministro is verkrijgbaar bij SIM Holland. Installatie hiervan kunnen wij verzorgen. Zo wordt een instrooisysteem ministro opgehangen aan een stalen IPE balk als monorails, waarlangs de Ministrø door de stal beweegt. Met een bijbehorend voorraad-/ vulstation, kan de machine optimaal worden ingezet. Tijdens het vullen gaat de Ministrø langzaam heen en weer, zodat de gehele bakinhoud gelijkmatig wordt benut.

Strohakselaars en vulstations

Naast een instrooisysteem ministro zijn ook de strohakselaars met vulstations bij ons verkrijgbaar. De fabrikant, JH Staldservice, heeft ook een complete lijn stationaire strohakselaars met vulstations aangeboden. Wilt u graag een van de machines en werktuigen bestellen? Meer informatie? Wij staan u graag te woord om al uw vragen over dit product te beantwoorden. Neem contact op met uw dealer of bel ons direct. Een instrooisysteem ministro biedt u:

  • Kostenbesparing
  • Efficiency
  • Maximaal aantal melkbeurten
  • Brede inzetbaarheid
  • Flexibele manier van box vullen
SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op