Koeborstel
Koeborstel voor een gezonde en schone huid

Koeborstel voor een gezonde en schone huid

Wilt u uw koe iets aan 'persoonlijke verzorgen' laten doen? Kies dan voor de koeborstel bij SIM Holland. Met de koeborstel krijgt de koe een schone en gezonde huid, waardoor stress in de veestapel wordt vermindert. Daarnaast is de koeborstel melkproductie verhogend doordat het een rustgevende werking heeft. SIM Holland heeft vele jaren lang ervaring binnen de landbouw en levert hierdoor verschillende werktuigen. Door de toenemende vraag van onze klanten naar een koeborstel hebben wij ons hier tevens in gespecialiseerd. Heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Graag helpen wij u bij het vinden van een geschikte oplossing voor uw probleem.

Wat is een koeborstel?

De roterende koeborstel is een borstel die wordt gemonteerd in de stal. De koe loopt er onderdoor en wordt dan automatisch geborsteld. Hiermee wordt de bloedsdoorstroming gestimuleerd waardoor de koe een gezondere huid krijgt. De koeborstel is speciaal ontworpen om de gezondheid, het comfort en het welzijn van uw koeien te bevorderen. De borstel begint bij aanraking op een diervriendelijke snelheid te draaien. Kortom, de koeborstel biedt de volgende voordelen:

  • Stimulering van de bloedsdoorstroming
  • Gezonde huid
  • Meer comfort
  • Bevordert het welzijn van de koe

Koeborstel beveiliging

De koeborstel heeft een ingebouwde beveiliging tegen oververhitting en overbelasting. Verder is de borstel voorzien van IP55-beveiliging. Dankzij de energiebesparende, automatische aan/uit-functie start de borstel op verzoek en stopt deze binnen tien seconden na gebruik. Voor meer informatie over de koeborstel staat SIM Holland klaar.

Koeborstel verhoogd de melkproductie!

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op