Kuilverdeler
Kuilverdeler, de beste oplossing voor het verdelen van kuil!

Kuilverdeler, de beste oplossing voor het verdelen van kuil!

Kuilverdeler kopen? Met de ervaring van SIM Holland in de landbouw beschikken wij over enkele werktuigen, waaronder de kuilverdeler, om de boer te bedienen. De kuilverdeler levert SIM Holland via de dealers en mechanisatiebedrijven. De kuilverdeler van SIM Holland is de beste oplossing voor het verdelen van gras en kuil en op de voergang. SIM Holland beschikt over diverse soorten kuilverdelers. De Reck verdeler is geschikt voor zowel voor- als achter aanbouw op de trekker, maar ook voor aanbouw op de shovel. De kuilverdeler type FSV-0 beschikt over een grote capaciteit, vlot en rustig. Daarnaast is er weinig trekkracht benodigd en beschikt het over een accord-snelwisseldriepunt. De kuilverdeler type FSV/0H heeft een hydraulische hoekverstelling traploos d.m.v. cylinder naar links of rechts.

Kuilverdeler Magna en Jumbo

SIM Holland beschikt ook over de kuilverdeler type Magna. Als klassiek middenklasse model vervult dit model alle wensen van middelgrote bedrijven, die ook in de toekomst een concurrerende marktpositie nastreven. ”Jumbo” de kuilverdeler voor grotere bedrijven en loonbedrijven. Deze kuilverdeler heeft een diameter mèt schoepen van 128 cm voor een grotere capaciteit. Standaard is deze voorzien van hydraulische hoekverstelling en is in 2 breedtes leverbaar. De Jumbo is voorzien van de alom bekende voordelen net als het type FSV-OH en de MAGNA, maar in alle opzichten aangepast aan zwaardere omstandigheden, dus een nog grotere capaciteit!

Reck Kuilverdeler Jumbo 2

Jumbo 2 kuilverdeler door Reck gebouwd om nog meer stabiliteit van de verdeler te krijgen bij grotere tractoren. Diameter van de trommel blijft gelijk met de Jumbo maar de trommelkammen zijn zwaarder en nog beter gepositioneerd op de trommel voor een perfecte werking.Het hoofdframe en de aandrijfas zijn zwaarder uitgevoerd. De aftakas aansluiting draait niet mee met de trommelhoek en de veilgheidskoppeling zit in de machine gebouwd en niet op de aftakas zoals bij de Jumbo. Kortom een zware machine uitstekend geschikt voor grote bedrijven en loonbedrijven.

Kuilverdeler van SIM Holland

Als u kiest voor een kuilverdeler van SIM Holland bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Goede service
  • Eerlijke prijzen
  • De beste oplossing
  • Goede stabiliteit

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op