Jumbo kuilverdeler die snel en doeltreffend het gras in de kuil verdeelt
Jumbo

Een Jumbo kuilverdeler van SIM Holland voor snel en doeltreffend het gras in kuil verdelen

Wilt u verzekerd zijn van goede kuil? Een Jumbo kuilverdeler van SIM Holland maakt het verdelen van het gras in de kuil gemakkelijker! Binnen SIM Holland is een speciale afdeling, Agro, welke zich bezighoudt met het leveren van machines binnen de landbouw. Ons team is in de gelegenheid om u te adviseren over de Jumbo kuilverdeler.

Een Jumbo kuilverdeler verdeelt snel en doeltreffend het gras in de kuil voor een optimale en intensieve verdichting van de gras kuil. Dit zorgt voor goede kuil. Boeren vinden goede kuil belangrijk omdat koeien hierdoor meer melk afgeven en meer vlees.

Bent u benieuwd welke soort kuilverdelers wij u kunnen aanbieden? Op onze website kunt u een indruk krijgen. Wanneer u graag meer informatie ontvangt kunt u contact opnemen of een afspraak inplannen. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende kuilverdeler.

De voordelen van een Jumbo kuilverdeler van SIM Holland

De Jumbo kuilverdeler is een bekende en kwalitatieve kuilverdeler binnen de landbouwindustrie. De Jumbo kuilverdeler biedt dan ook vele voordelen, waaronder:

  • Krachtig
  • Goede kwaliteit
  • Prijsbewust
  • Egale verdeling

Een Jumbo kuilverdeler zorgt voor een hogere kwaliteit van het gras in de winter. De Reck kuilverdelers zijn zowel als front aanbouw als achter aanbouw te verkrijgen. Voor bedrijven die beide noodzakelijk vinden is er een omkeerkat beschikbaar als optie. Ook hydraulische aandrijving op verreiker of shovel is mogelijk.

Naast dat SIM Holland importeur is van de Jumbo kuilverdeler, zijn wij ook importeur van vele andere soorten kuilverdelers. Bekijk onze website voor meer informatie over de andere kuilverdelers.

Jumbo kuilverdeler in verschillende modellen

Wanneer u ervoor kiest om een Jumbo kuilverdeler aan te schaffen, kunt u uit verschillende modellen kiezen. Wij beschikken over de Rech Plantar in twee modellen, een vaste (starre) FSV-O en een hydraulisch verstelbare FSV-H kuilverdeler. Tussen de modellen zitten bepaalde verschillen zoals hoe de verdeling gedaan kan worden. Op deze manier is er altijd een kuilverdeler welke aansluit op uw wensen. Wilt u meer informatie over de Jumbo kuilverdeler of over onze andere kuilverdelers? Wanneer u contact met ons opneemt informeren wij u graag! Het is ook mogelijk om gedetailleerde uitleg van een bepaalde Jumbo kuilverdeler bij ons op te vragen!

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op