Reck kuilverdeler die snel en doeltreffend het gras in de kuil verdeelt
Reck

Reck kuilverdeler die snel en doeltreffend het gras in de kuil verdeelt

Reck kuilverdeler kopen dat het verdelen van het gras in de kuil gemakkelijker maakt? Verzekerd zijn van goede kuil? Als u een Reck kuilverdeler wilt kopen kan het team van SIM Holland u adviseren. SIM Holland heeft een speciale afdeling genaamd Agro die zich bezig houdt met het leveren van machines binnen de landbouw. Zo vormt een Reck kuilverdeler een belangrijk onderdeel van ons assortiment. Als wij een Reck kuilverdeler aanbieden bent u verzekerd van een Reck kuilverdeler die snel en doeltreffend het gras in de kuil verdeelt voor een optimale en intensieve verdichting van de gras kuil. Dit zorgt voor goede kuil. Boeren vinden goede kuil belangrijk omdat koeien hierdoor meer melk afgeven en meer vlees. Benieuwd welke soorten kuilverdelers wij kunnen bieden? Bekijk dan onze website om een indruk te krijgen. Ook kunnen wij u informeren door een afspraak te maken. Graag helpen wij u aan een passende Reck kuilverdeler.

Reck kuilverdeler van SIM Holland

SIM Holland is importeur van verschillende soorten kuilverdelers zoals de Reck kuilverdeler. De Reck kuilverdeler is al vele jaren een bekende kuilverdeler op de markt. Deze biedt o.a. de volgende voordelen:

  • Krachtig
  • Goede kwaliteit
  • Prijsbewust
  • Egale verdeling

Een Reck kuilverdeler zorgt voor een hogere kwaliteit van het gras in de winter. De Reck kuilverdelers zijn zowel als front aanbouw als achter aanbouw te verkrijgen. Voor bedrijven die beide noodzakelijk vinden is er een omkeerkat beschikbaar als optie. Ook hydraulische aandrijving op verreiker of shovel is mogelijk.

Reck kuilverdeler in verschillende modellen

Wilt u een Reck kuilverdeler? Dan kunt u kiezen uit verschillende modellen. Zo is de Reck Plantar er in 2 modellen, een vaste ( starre ) FSV-O en een hydraulisch verstelbare FSV-H kuilverdeler. Bij de starre kuilverdeler kan de verdeling alleen in de richting van de rijdende trekker verdeeld worden en bij de verstelbare kan je het gras naar de zijkant werken en zo voldoende gras tegen de silowand te zetten. Meer informatie over een Reck kuilverdeler? Dat geven wij u graag. Ook kunt u gedetailleerde uitleg van een bepaalde Reck kuilverdeler bij ons opvragen.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op