Mestbewerking met mestschuiven die voldoet aan uw wensen
met mestschuiven

Mestbewerking met mestschuiven die voldoet aan uw wensen

Mestbewerking met mestschuiven? Een machine nodig voor mestbewerking met mestschuiven? Bespreek dan wat SIM Holland voor u kan betekenen. SIM Holland ontwikkeld namelijk al vele jaren verschillende machines voor mestbewerking met mestschuiven. Door de vele jaren ervaring hebben wij een goede naam op weten te bouwen binnen de markt. Zo bieden wij innovatieve machines, kwaliteit en service. Met een machine voor mestbewerking van SIM Holland bent u verzekerd van een goede werking en betrouwbaarheid. Wij houden de kosten zo laag mogelijk en bieden ten alle tijden zeer goede garantie. Daarnaast werken wij samen met bekende leveranciers. Mede hierdoor hebben wij voortdurend nieuwe landbouwmachines die voldoen aan de klantwensen.

Mestbewerking met mestschuiven met een LJM

Mestbewerking met mestschuiven kunnen realiseren? Dan biedt SIM Holland een passende machine aan: de LJM mestschuif. Deze LJM mestschuif is een effectieve schuif die ideaal in combinatie met “De Mestkever” inzetbaar is. Daarnaast bevat deze de volgende kenmerken:

  • Beweegbare retourklep voor efficiënte afvoer
  • Kabelslijtage laag d.m.v. bovenaan spanning schuif
  • Aandrijfstation geschikt voor kabel en ketting
  • Door schakelkast volledig instelbaar
  • Ideaal afvoersysteem voor in de put of in centrale afvoergang

Daarnaast is deze mestschuif in verschillende breedtes leverbaar. Meer hierover kunt u lezen op onze website.

Mestbewerking met mestschuiven of mestscheider

Naast mestbewerking met mestschuiven kunnen wij ook een mestscheider leveren. In sommige gevallen is het beter om de mest te scheiden met een trommelscheider. Denk hierbij bijvoorbeeld aan erg lange vezels in de mest. Speciaal voor deze wens hebben wij een Doda trommel mestscheider. Deze is bijna volledig van roestvrijstaal 304 gemaakt en kan geleverd worden inclusief schakelkast. Wilt u meer informatie over de machines die wij kunnen leveren voor de landbouw? Mestbewerking met mestschuiven uit kunnen voeren? Wij hebben een mobiele opstelling beschikbaar om op úw locatie met úw mest een demonstratie te kunnen geven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en/of om een afspraak te maken.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op