Mestmixer
Mestmixer van SIM Holland zorgt voor een goede samenstelling

Mestmixer van SIM Holland zorgt voor een goede samenstelling

Mestmixer aanschaffen van zeer goede kwaliteit? Op zoek naar een bedrijf waar u een mestmixer kunt kopen? SIM Holland is een gespecialiseerd bedrijf dat u graag een passende mestmixer aanbiedt. SIM Holland introduceert diverse soorten van een mestmixer waaronder:

  • het slalomsysteem
  • de dubbelschoepsmixer
  • de elektromixer

Deze vormen van een mestmixer zijn inmiddels bekend binnen de markt. Met speciale hoog rendement propellers wordt met een mestmixer een ongeëvenaarde homogeniteit bereikt. Inmiddels is een mestmixer doorontwikkeld voor biogas toepassingen door de silowand. Meer hierover kunt u lezen op onze website.

RECK mestmixer

SIM Holland beschikt over de zogenaamde RECK mestmixer. Deze type mestmixer is marktleider en zijn voorzien van ongeëvenaarde hoog rendement propellers met een juiste stuwbreedte waardoor er een zeer krachtige stroming in het slalomsysteem ontstaat. Deze mistmixer is in diverse uitvoeringen en opties te verkrijgen. Bent u benieuwd welke soort mestmixer aansluit bij uw wensen? Het team van SIM Holland bestaat uit specialisten die veel kennis en ervaring hebben met een mestmixer. Laat u daarom adviseren door SIM Holland.

Mestmixer voor een snelle en goede verwerking van mest

Voor een snelle en goede verwerking van de mest is het van belang dat de mest een homogene samenstelling heeft. Dit kan gedaan worden met een mestmixer. Met de nieuwe mestmixer van SIM Holland kunnen wij de kwaliteit van de mest in uw mestopslag eenvoudig en snel verhogen. Wenst u meer informatie te ontvangen over een mestmixer , vul a.u.b. onderstaand formulier in. Ook kunt u langs komen of contact met ons opnemen. Voor een mestmixer is SIM Holland hét aangewezen adres.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op