Mestpomp
Mestpomp SIM Holland

Mestpomp voor het verpompen van mest

Mestpomp aanschaffen om mest te kunnen verpompen? Bekijk dan eens wat SIM Holland u aan kan bieden. Mest is een eigenaardige vloeistof. Voor de selectie van pompen zijn experts nodig die ervaring hebben in de eigenschappen van mest en ander dik water. SIM Holland beschikt over deze ervaring en biedt een goede mestpomp aan. Inmiddels is de Doda Afi mestpomp een begrip voor mengmestwagens en injecteurs. Deze mestpomp is voor het verpompen van mest naar bijvoorbeeld een mestsilo of biogasinstallatie. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn op het gebied van een mestpomp? Het team van SIM Holland adviseert u graag. Lees meer op onze website of neem gerust contact met ons op.

Mestpomp van Jurop

Naast deze mestpomp, met het centrifugaalprincipe voorzien van snij-inrichting, voert SIM Holland een mestpomp van het merk Jurop. Natuurlijk staan de ontwikkelingen niet stil en kan SIM Holland diverse opties en accessoires voor een mestpomp aanbieden. SIM Holland beschikt uiteraard ook nog over diverse andere pompen. Zo hebben wij pompen voor beregening en werktuigen. Op onze website kunt u o.a. bekijken dat wij de volgende series hebben:

  • JMC SERIE
  • CAM SERIE
  • CAB serie
  • Inox serie

Meer hierover kunt u lezen op onze website.

Service op het gebied van een mestpomp

SIM Holland biedt op het gebied van een mestpomp zeer goede service. Service vind SIM Holland belangrijk, zowel tijdens het advies, verkoop en uitvoeringstraject maar ook hierna leveren wij diverse soorten onderhoudspakketten. SIM Holland beschikt daarnaast over alle losse onderdelen van een mestpomp.

Mestpomp met diverse accessoires.

Wenst u meer informatie te ontvangen over een mestpomp, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op