Blokken mestpomp voor het verpompen van mest en water
Blokken

Blokken mestpomp voor het verpompen van mest en water

Een Blokken mestpomp kopen voor uw bedrijf? Op zoek naar een specifieke Blokken mestpomp waar u jarenlang gebruik van kunt maken? Dan is een Blokken mestpomp van SIM Holland beslist iets voor u. Het bedrijfsonderdeel Agro van SIM Holland heeft ervaring in verschillende werktuigen die binnen de landbouw ingezet kunnen worden, zoals een Blokken mestpomp. De business unit Agro heeft een gespecialiseerd team klaar staan die u graag helpt met het vinden van een geschikte oplossing voor uw probleem. Met ruim 83 jaar ervaring durven wij gerust te zeggen dat wij kwaliteit leveren. Benieuwd naar ons leveringsprogramma? Bekijk dan onze website om een beeld te krijgen van de producten die wij kunnen leveren. Heeft u speciale wensen? Een vraag over een Blokken mestpomp? Wij helpen u graag.

Blokken mestpomp voor mestbewerking

Als het gaat om mestbewerking bieden wij een speciale Blokken mestpomp aan. Naast een Blokken mestpomp hebben wij de Doda vijzelscheider in ons assortiment. Dit is een ideale manier om het mest te scheiden. Door de dunne en dikke fractie te scheiden, is het mogelijk efficiënter met mest om te gaan. Green bedding is tegenwoordig erg populair. Dit komt omdat het o.a. de volgende voordelen biedt:

  • Kostenbesparend
  • Comfortabel
  • Schone dieren
  • Geen harde plekken
  • Goede afvoer van warmte

Maar het zorgt ook voor een goede vocht opnamen. Wilt u mest makkelijk mixen? Een Blokken mestpomp kopen? Wij helpen u bij het vinden van een geschikte Blokken mestpomp.

De doda vijzelscheider en Blokken mestpomp

Heeft u niet alleen een Blokken mestpomp nodig maar ook een doda vijzelscheider? Bij SIM Holland is een doda vijzelscheider verkrijgbaar in verschillende modellen. Ook een Blokken mestpomp is verkrijgbaar in verschillende varianten. Doordat wij een Blokken mestpomp in verschillende soorten hebben kunnen wij precies inspelen op de wensen van onze klanten. Zoekt u een manier om vuil water en mest te kunnen verpompen? Dan is een Blokken mestpomp beslist iets voor u.

Meer informatie over een Blokken mestpomp? Wilt u advies over welke Blokken mestpomp het beste aansluit bij uw wensen? Neem contact op met het team van SIM Holland. Wij helpen u graag.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op