Mestpomp met keienvanger en andere werktuigen voor de landbouw bij Agro van SIM Holland
met keienvanger

Mestpomp met keienvanger en andere werktuigen voor de landbouw bij Agro van SIM Holland

Mestpomp met keienvanger voor het verpompen van mest en vuilwater? Een bedrijf nodig dat gespecialiseerd is in een mestpomp met keienvanger en u het beste kan bieden? Voor een mestpomp met keienvanger moet u beslist bij SIM Holland zijn. Agro is het bedrijfsonderdeel van SIM Holland dat zich bezig houdt met verschillende producten en apparaten binnen de landbouw. Door de toenemende vraag naar pompen voor vuilwater en mest bieden wij nu ook een mestpomp met keienvanger aan. Zoekt u een mestpomp met keienvanger die efficiënt is en eenvoudig in gebruik? Lage onderhouds- en stroomkosten? Of wilt u een mestscheider kopen? Wij vertellen graag wat de voordelen zijn. Door de dunne en dikke fractie te scheiden, is het mogelijk efficiënter met mest om te gaan. Na het scheiden van de mest zit de meeste stikstof in de dunne fractie en het meeste fosfaat in de dikke fractie. De dikke fractie is uitermate geschikt om te gebruiken voor het land. De stikstof in de dunne fractie blijft zo op het bedrijf en bij het uitrijden gedraagt zich dit als kunstmest en zorgt het voor snelle groei van de gewassen.

Mestpomp met keienvanger van Agro

Als u vuilwater en mest wilt verpompen raden wij een mestpomp met keienvanger aan. Een mestpomp met keienvanger kan zelfs de meest grote vuilheden zoals stro verpompen. Als u kiest voor een mestpomp met keienvanger van SIM Holland bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Handig in gebruik
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hoog vermogen
  • Veilig

Wilt u een mestpomp met keienvanger kopen? Neem dan contact op of bekijk onze website. Graag geven wij u nog meer gegevens voordat u een mestpomp met keienvanger gaat aanschaffen. Het is namelijk belangrijk dat deze aan uw wensen voldoet.

Mestpomp met keienvanger kopen?

Efficiënter omgaan met mest? Mest kunnen verpompen? Kies dan voor een mestpomp met keienvanger van SIM Holland. Voor het verpompen van mest biedt SIM Holland verschillende mogelijkheden. Zo bieden wij verschillende mestpompen aan. Een mestpomp met keienvanger van SIM Holland is inmiddels een bekend begrip in de omgeving. In de afgelopen jaren hebben wij aan vele klanten een passende mestpomp met keienvanger geleverd die nog steeds goed in gebruik is. Kwaliteit, service en eerlijke prijzen staan bij ons centraal.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op