Mestscheider
Mestscheider voor agrarische ondernemers van SIM Holland

Mestscheider voor agrarische ondernemers van SIM Holland

Mestscheider nodig om op een efficiënte wijze mest te kunnen scheiden? Voor een kwalitatief hoogwaardige mestscheider moet u beslist bij SIM Holland zijn. SIM Holland heeft speciale mestscheiders in huis die inzetbaar zijn om in verschillende omstandigheden mest te kunnen scheiden. Als u kiest voor een mestscheider van SIM bent u ervan verzekerd dat deze voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. SIM Holland B.V. voldoet minimaal aan alle geldende wet- en regelgeving in het algemeen en op het gebied van de zorg voor milieu en duurzaamheid in het bijzonder. Wij kennen alle relevante regelgeving en adviseren waar mogelijk klanten hierin. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen.

Doda mestscheider

Vrijwel alle agrarische ondernemers houden zich bezig met het scheiden van mest. De Doda mestscheider is een bekende mestscheider die wij kunnen leveren. Hiermee kunnen de dunne en dikke fractie gescheden worden en kan er mogelijk efficiënter met mest omgegaan worden. Zo wordt de dikke fractie gebruikt voor “green bedding”, het uitrijden op het land (organische stof) en voor afzet van fosfaat. De dunne fractie die gescheden wordt door de mestscheider blijft zo op het bedrijf en bij het uitrijden gedraagt zich dit als kunstmest en zorgt het voor snelle groei van de gewassen.

Green bedding door de mestscheider

Door gebruik te maken van onze mestscheider kunnen onze klanten green bedding toepassen. Dit biedt verschillende voordelen zoals:

  • Comfortabel en veerkrachtig ligbed
  • Schone dieren
  • Kostenbesparing op strooisel
  • Lager cel getal van de melk
  • Goede afvoer van warmte

Maar ook minder klauwproblemen, minder uier problemen en zeer goede vochtopname. Kortom: het gebruik maken van een mestscheider biedt u diverse voordelen. Benieuwd naar de kenmerken, eigenschappen en prijzen van een mestscheider? SIM Holland verteld u dit graag. Wij geven u tevens advies.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op