vijzel mestscheider voor het efficiënt en goed scheiden van mest
vijzel

vijzel mestscheider voor het efficiënt en goed scheiden van mest

vijzel mestscheider voor het scheiden van mest? Dikke en dunne fractie van elkaar kunnen scheiden? Koop dan een vijzel mestscheider bij SIM Holland. SIM Holland is specialist in het bieden van verschillende machines en werktuigen voor agrarische bedrijven. Ons ervaren team staat graag voor u klaar voor het vinden van een geschikte oplossing. Mestbewerking vormt een belangrijk onderdeel van onze agrarische klanten. SIM Holland heeft verschillende oplossingen waaronder een vijzel mestscheider. De doda vijzelscheiders zijn te verkrijgen in diverse modellen (4 kW en 9,2 kW). Zo is precies in te spelen op de wensen van de veehouder. De capaciteit ligt tussen de 15-20 mh3 bij een drogestof gehalte van ± 10%.

Doda trommel vijzel mestscheider

Zitten er lange vezels in de mest? Dan raden wij de Doda trommel vijzel mestscheider aan. Een Doda trommel mestscheider is bijna volledig van roestvrijstaal 304 gemaakt en kan geleverd worden inclusief schakelkast. Deze vijzel mestscheider is voorzien van een draaiende trommelzeef, waarvan verschillende zeefmaten leverbaar zijn. Een overdruksysteem in de vorm van een in roestvrijstaal 304 uitgevoerde buis wordt standaard meegeleverd. Benieuwd naar de werking van deze vijzel mestscheider? Bekijk dan een filmpje op onze website.

vijzel mestscheider voor boxstrooisel

Als mest gebruikt moet worden voor boxstrooisel is het aan te raden de vijzel mestscheider te gebruiken. Voor het scheiden van mest om de droge fractie als boxstrooisel te gebruiken is de HD 9.2 kW het beste geschikt en dit model kan tot ca. 30-35% droge stof produceren. Deze is verkrijgbaar bij SIM Holland. Als u kiest voor de vijzel mestscheider van SIM Holland bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Goede scheiding
  • Deskundig advies
  • Efficiënte werkwijze

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en/of om een afspraak te maken.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op