diesel mobiele pomp ontwikkeld door SIM Holland
diesel

Een mobiele pomp op diesel van SIM Holland

Bent u op zoek naar een mobiele pomp op diesel? Bij SIM Holland hebben wij diverse pompen op voorraad. SIM Holland heeft een afdeling voor diverse Agro producten, waar mobiele pompen er één van is.

Diesel mobiele pomp

De Agro afdeling van SIM Holland beschikt over een ruim assortiment aan pompen, waaronder de diesel mobiele pomp. SIM Holland heeft al een vele jaren ervaring binnen de landbouwindustrie. Om deze reden weten wij wat er nodig is om werkzaamheden goed en gemakkelijk te kunnen uitvoeren.

Er zijn verschillende soorten mobiele diesel pompen die wij door ons zijn ontwikkeld de afgelopen jaren. Deze ontwikkeling zijn gedaan door verzoeken vanuit de markt. Dit zijn onder andere:

  • Een ballastpomp voor binnenvaart tankschepen
  • Een mobiele drijvende noodpompoplossing
  • Diverse dieselpompsets voor uiteenlopende toepassingen

Veel van onze klanten geven aan dat de mobiele pomp op diesel onmisbaar is geworden bij hun werkzaamheden.

Het verhuren van een diesel mobiele pomp

Heeft u de mobiele pomp op diesel tijdelijk nodig? Het is mogelijk om de pomp te huren. Niet alleen onze mobiele diesel pompen, ook onze andere pompen. Eén van onze opdrachtgevers is Indurent. Deze opdrachtgever heeft van ons de drijvende pomp gehuurd. Deze Deze drijvende pomp heeft een 520 pk sterke Deutz motor en heeft een capaciteit van 2.500 liter per seconde @ 10 meter. Meer informatie vindt u op onze website. Wilt u ook graag een diesel mobiele pomp huren? Neem vrijblijvend contact met ons op! Neem contact op!

Waarom een mobiele pomp op diesel bij SIM Holland?

Wanneer u kiest voor een diesel mobiele pomp van SIM Holland weet u zeker dat u voor kwaliteit kiest. SIM Holland onderscheidt zich van andere technische groothandels door een eersteklas dienstverlener te zijn. Daarbij zijn wij erop gericht om klantgericht, betrouwbaar en flexibel te zijn. Wij streven ernaar om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast hechten wij waarden aan duurzaamheid en innovatie.

Wilt u meer weten over wat SIM Holland voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op