groot volume mobiele pomp ontwikkeld door SIM Holland
groot volume

groot volume mobiele pomp ontwikkeld door SIM Holland

groot volume mobiele pomp kopen? Advies over de soorten van een groot volume mobiele pomp? SIM Holland is een technische groothandel die zich wil blijven onderscheiden als eersteklas dienstverlener. Op onze speciale Agro afdeling beschikken wij over verschillende pompen waaronder een groot volume mobiele pomp. Klanten komen bij ons terug voor een groot volume mobiele pomp doordat wij streven naar langdurige relaties. Onze principes blijven klantgerichtheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en constante aandacht voor duurzaamheid en innovatie met erkenning van de klant als onze beste business partner. Optimale klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Dit merkt u als u kiest voor een groot volume mobiele pomp bij SIM Holland.

groot volume mobiele pomp

Op onze Agro afdeling beschikken wij over verschillende pompen zoals een groot volume mobiele pomp. Door onze jarenlange ervaring binnen de landbouw weten wij als geen ander wat er nodig is om gemakkelijk werkzaamheden uit te kunnen voeren. Daarnaast hebben wij door verzoeken uit de markt bepaalde pompen weten te ontwikkelen zoals:

  • ballastpomp voor binnenvaart tankschepen
  • mobiele drijvende noodpompoplossing
  • diverse dieselpompsets voor uiteenlopende toepassingen

Een groot volume mobiele pomp is beslist onmisbaar voor vele klanten.

groot volume mobiele pomp voor Indurent verhuur

Benieuwd aan wie wij allemaal een groot volume mobiele pomp hebben geleverd? Bekijk dan onze referenties. Hier treft u een overzicht van een groot volume mobiele pomp en de andere pompen die wij aan verschillende opdrachtgevers hebben geleverd. Een bekende is de SIM drijvende pomp voor Indurent verhuur. Deze drijvende pomp heeft een 520 pk sterke Deutz motor en heeft een capaciteit van 2.500 liter per seconde @ 10 meter. Meer informatie vindt u op onze website. Ook een groot volume mobiele pomp? Neem gerust contact op.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op