Noodaggregaat om ten alle tijden te kunnen bouwen en vertrouwen op stroom
Noodaggregaat

Noodaggregaat om ten alle tijden te kunnen bouwen en vertrouwen op stroom

Ten alle tijden kunnen bouwen en vertrouwen op stroom? Voorkom stroomuitval met een noodaggregaat van SIM Holland. SIM Holland is een gespecialiseerd bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met noodstroom, waaronder een noodaggregaat, mobiele energie en mechanisatie. SIM Holland staat hiermee garant voor een grote voorraad en snelle levering, een eigen werkplaats met testfaciliteiten voor een noodaggregaat en een service dienst. Wanneer u opzoek bent naar een noodaggregaat, helpt SIM Holland u verder. Door de jarenlange ervaring van SIM Holland en gedegen kennis leveren wij hoogwaardige onderdelen en materialen. Dit zorgt voor een kwalitatief uitstekend product, waaronder een noodaggregaat. SIM Holland biedt een noodaggregaat aan op het gebied van:

  • Bedrijfszekerheid
  • Degelijkheid
  • Functionaliteit
  • Gebruiksvriendelijkheid

Wilt u meer informatie over een noodaggregaat? Kom dan gerust langs of neem contact op. Samen met u bekijkt SIM Holland beperkende voorwaarden, zoals afmetingen, gewicht en natuurlijk de kosten van een noodaggregaat. Wij werken met de beste merken.

Noodaggregaat service

Naast het kopen van een noodaggregaat kunt u bij ons terecht voor zeer goede service diensten. Met speciaal onderhoud kunnen wij ervoor zorgen dat uw noodaggregaat in zeer goede conditie is. Wilt u verzekerd zijn van optimale werking en bedrijfszekerheid? Kies dan voor preventief onderhoud. Eventuele storingen kunnen wij direct verhelpen en repareren. Heeft u al last van een storing met uw noodaggregaat? Maak dan gebruik van onze 24/7 storingsdienst. Onze eigen onderhoud- en reparatiespecialisten staan ten alle tijden voor u klaar.

Noodaggregaat naar wens

Een noodaggregaat aanschaffen? Wij bieden beslist een passende uitvoering in het gewenste vermogen. Wilt u graag advies over een noodaggregaat? Wij zijn als sinds 1986 actief als noodstroom partner van elektro-installateurs en waren in 1986 de eerste SDMO importeur voor Nederland. Graag helpen wij u ook bij het vinden van een passende noodaggregaat zodat u ten alle tijden verzekerd bent van stroom. Meer hierover kunt u lezen op onze website.

Neem contact op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Stel uw vraag

Noodaggregaat

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op