Noodpomp
Noodpomp kopen of huren? Bekijk het aanbod bij SIM Holland

Noodpomp kopen of huren? Bekijk het aanbod bij SIM Holland

Wilt u een noodpomp kopen of huren? Dan kunt u bij SIM Holland terecht. SIM Holland beschikt over diverse soorten van een noodpomp waaronder de water en vuilwater pompen. SIM Holland is gevestigd in Papendrecht en werkt enthousiast aan de toekomst, verhuur en verkoop van een noodpomp en installaties. Heeft u een diesel noodpomp nodig? Wij leveren SIM dieselpompsets van hoogwaardige kwaliteit voor lange levensduur. Deze hebben de volgende kenmerken:

  • Met Caprari pompen uitgevoerd
  • Hoogwaardig afwerkingsniveau en kwaliteit
  • Motoren Deutz, Iveco, John Deere, Lombardini
  • 650 of 1000 liter tank geheel gegalvaniseerd !
  • Zowel open of geluidsgedempd leverbaar

Wilt u een standaard noodpomp? Of heeft u speciale wensen voor een noodpomp? Neem contact met ons op. Wij informeren u graag.

Doda Noodpomp

De Doda pomp is een noodpomp dat behoort tot het assortiment van SIM Holland. Deze kunnen onbeperkt tegen droogdraaien en zijn ongevoelig voor harde voorwerpen. Standaard is de Doda noodpomp uitgevoerd met gegalvaniseerde wagen. Naast deze noodpomp beschikt SIM Holland ook over andere waaronder de hoog volume pompen. Eigenlijk door verzoeken uit de markt, is binnen de pompafdeling van SIM een specialisme ontstaan op het gebied van hoog volume waterpompen.

Noodpomp naar wens

Wilt u graag een noodpomp huren of kopen? Neem dan gerust contact op met SIM Holland. SIM Holland beschikt over veel ervaring en geeft u vrijblijvend advies over een noodpomp. Twijfel dus niet een handel snel. Tevens leveren wij ook custom made pompsets met pomp en/of motor naar uw wens. Als u van plan bent om zelf wat af te bouwen, kunnen wij ook powerpacks leveren.

Wenst u meer informatie te ontvangen over een noodpomp, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op