Noodstroom
Noodstroom

Noodstroom nodig? Een stroomvoorziening waar u op kunt bouwen komt van SIM Holland

Noodstroom in de vorm van een generator aggregaat nodig? Ook wanneer de netspanning wegt valt of bij stroomverlies, te allen tijden doorwerken is een must voor vele bedrijven. Niet alleen fabrieken kunnen tegenwoordig niet meer zonder stroom ook instanties zoals ziekenhuizen zijn afhankelijk van een continue stroomtoevoer. Noodstroom is dan in veel gevallen noodzakelijk om achter de hand te hebben.

Voor noodstroom oplossingen moet u beslist bij SIM Holland zijn. SIM Holland is al jarenlang gespecialiseerd in noodstroom oplossingen. SIM Holland biedt vakkundig advies op het gebied van noodstroom voorziening.
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze stroom oplossingen. We kunnen u vertellen wanneer welk merk het meest geschikt is om u noodstroom te bieden. Maar ook welk type aggregaat of generator u nodig heeft. 

Neem nu contact op voor noodstroom op maat

Graag bieden wij passende oplossingen en complete ontzorging op het gebied van noodstroom voor verschillende eindgebruikers. Voor diverse klanten hebben wij de zorg voor noodstroom uit handen genomen. Ons team begeleidt u graag van A tot Z bij de keuze en installatie van noodstroom. Door onze kennis en ervaring bent u beslist verzekerd van de beste en meest passende oplossing voor uw bedrijf.

SIM Holland biedt u oplossingen voor noodstroom op locatie 

Al meer dan 20 jaar mag SIM Holland zich als uw noodstroomspecialist presenteren. Wij werken zorgvuldig samen met onze leveranciers maar ook met de elektro-installateurs. Door gedegen aggregaten en generatorsets aan te bieden, kunnen wij u voorzien van een stabiele stroomtoevoer. Wij bieden namelijk verschillende vermogens, typen en modellen generatoren en aggregaten aan. Zo is voor elke noodstroombehoefte de juiste oplossing te vinden in ons assortiment. 
Wij leveren vooral oplossingen van SDMO, wij waren de eerste importeur van noodstroomvoorzieningen van SDMO in Nederland. 

Naast uw leverancier en adviseur, zijn wij ook technisch specialist. Zo heeft u alle services onder één dak:

  • Installeren
  • Onderhouden
  • Testen
  • Leveren

De zekerheid van noodstroomoplossingen

Noodstroom dient als backup en moet 100% werken in een noodsituatie. Daarom gelden er strenge eisen voor noodstroominstallaties. In eerste instantie gaat het om het continu leveren van stroom en het opvangen van wegvallende- of verlies van stroom. Maar denk ook aan productkwaliteit, betrouwbaarheid, en kosten efficientie. 

SIM Holland levert alleen energie installaties van de beste merken:

Noodstroom oplossingen bij SIM Holland

Bij SIM Holland vindt u verschillende noodstroom oplossingen. Zo bieden wij oplossingen voor mobiele stroom,  stroomzekerheid en grote hoeveelheden stroom. Stroom oplossingen in de vorm van aggregaten en generatoren vindt u op onze website. Heeft u interese in noodstroomoplossingen? Neem dan contact op met SIM Holland, wij kunnen u niet alleen adviseren maar ook een bestelling voor u plaatsen.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op