Noodstroomvoorziening
Noodstroomvoorziening voor beveiliging tegen stroomuitval

Noodstroomvoorziening voor beveiliging tegen stroomuitval

Bent u opzoek naar beveiliging tegen stroomuitval? SIM Holland beschikt over diverse soorten van een noodstroomvoorziening. Naast de producten levert SIM Holland een complete noodstroomvoorziening installatie bedrijfsvaardig. Wanneer u kiest voor een noodstroomvoorziening bij SIM Holland, nemen wij de gehele projectcoördinatie van u over. Wilt u graag een UPS systeem als noodstroomvoorziening? Het UPS systeem is een product dat behoort tot het assortiment met een noodstroomvoorziening van SIM Holland. Met deze variatie van een noodstroomvoorziening voorkomt u dataverlies bij stroomuitval. Zodra de stroom uitvalt neemt de UPS de stroomvoorziening over, zodat de aangesloten computers gewoon blijven functioneren. Bij het gebruik van deze noodstroomvoorzieningen heeft u de tijd om alle gegevens op te slaan en de computer opnieuw op te starten.

Totale noodstroomvoorziening

Noodstsroomvoorziening nodig voor uw bedrijf? Voor een noodstroomvoorziening moet u beslist naar SIM Holland. SIM Holland B.V. is met de Business Unit Energie gespecialiseerd in totale noodstroomoplossingen. Afhankelijk van uw wensen voor een noodstroomvoorziening kunt u o.a. kiezen uit:

  • noodstroom aggregaat (NSA)
  • Uninterruptible Power Supply (UPS)
  • combinatie van beiden

Wilt u advies over een noodstroomvoorziening? Als specialist hebben wij jarenlange ervaring. Hiermee kunnen wij u alles vertellen over een noodstroomvoorziening.

Noodstroomvoorziening voor verschillende situaties

Noodstroomvoorziening kunnen wij voor diverse klanten en situaties leveren. Zo hebben wij in de afgelopen jaren een noodstroomvoorziening geleverd aan jachten, campers, vrachtwagens, etc. Naast de UPS beschikt Sim Holland nog over andere soorten van noodstroomvoorziening waaronder generatoren en aggregaten. Wilt u dataverlies bij stroomuitval voorkomen? Kies dan voor noodstroomvoorziening bij SIM Holland.

Noodstroomvoorziening in ieder vermogen

Noodstroomvoorziening met een hoog vermogen nodig? SIM Holland kan elk aggregaat in elke uitvoering leveren voor elke opstelling in ieder vermogen. Wat uw wensen of behoeften voor een noodstroomvoorziening ook zijn, wij voorzien hier graag in.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op