Onan generator staat voor kwaliteit
Onan generator

Onan generator staat voor kwaliteit

Sim Holland is importeur / distributeur van Cummins Onan Marine & Voertuig generatoren voor de Benelux. Onan is marktleider op het gebied van marine generatoren voor luxe jachten en belevert vele grote werven zoals Brunswick, Beneteau, Jeanneau, Sunseeker, Ferretti, Princess, Fairline, Azimut, Linssen Yachts, etc. Al deze werven passen standaard Onan generatoren toe vanwege hun kwaliteit en wereldwijde service netwerk.

Waarom zou u kiezen voor een Onan generator?

Een Onan generator is compleet uitgevoerd d.w.z. dat u geen rekening hoeft te houden met losse bodemplaten, trillingsdempers en dergelijke. Verder wordt er door deze elektronica gezorgd voor een optimale beveiliging van de set middels afslagen voor o.a. te lage oliedruk, te hoge koelwatertemperatuur, te hoge uitlaattemperatuur, defecte impeller van buitenboordwater pomp, overspeed, te hoge voltages en overstroom via AC hoofdschakelaar.

Wanneer u kiest voor een Onan generator van Sim Holland bent u verzekerd van goede kwaliteit en werking. Voorafgaand aan de levering worden alle machines door ons uitgebreid getest onder belasting. Hiermee willen we uitsluiten dat er kleine onvolkomenheden optreden op het moment dat de machine ingebouwd is.

Neem contact op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Stel uw vraag

Onan generator

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op