Pomp
Pomp laten onderhouden, reviseren of kopen?

Pomp laten onderhouden, reviseren of kopen?

Een pomp laten onderhouden? Of een pomp laten reviseren? Wat uw wensen ook zijn, SIM Holland staat voor u klaar en biedt verschillende servicediensten voor pompen. SIM Holland is namelijk met de businessunit pompsupport gespecialiseerd in totaaloplossingen op gebied van roterende machines met als specialiteit pomptechniek. Ons pakket bestaat o.a. uit:

  • Pompreparatie
  • Pomponderhoud
  • Pomprevisie
  • Complete pompinstallaties
  • Pomponderdelen

Maar ook het leveren van nieuwe losse pompen en mechanische pomp as afdichtingen. Kortom: onze service is zeer divers als het gaat om een pomp.

Verschillende merken en soorten van een pomp

SIM Holland staat bekend om zijn merkonafhankelijke werking. Hierdoor kunnen wij verschillende soorten en merken van een pomp aan onze klanten leveren. Naast een scala aan eigen pompmerken voert SIM Holland B.V. ook een eigen interessant merk mechanische afdichtingen (mechanical seals). De klanten waar wij een pomp aan leveren bevinden zich in o.a. raffinaderijen, chemische industrie, tankopslag, elektriciteitscentrales, papierfabrieken, drukkerijen, glasfabrieken, scheepswerven, baggerbedrijven, waterschappen, waterzuiveringen, slibverwerking, sprinkler installaties, drinkwaterbedrijven, pharmaceutische- & voedselverwerkende industrie en nog veel meer. Graag leveren wij u ook een passende pomp.

Pompspecialisten

Het team van SIM Holland bestaat uit een groep ervaren pompspecialisten die in onze eigen uitstekend geoutilleerde pompenwerkplaats te Sliedrecht werken. Als u kiest voor een pomp of onze service bent u ten alle tijden verzekerd van kwaliteit. Daarnaast bieden wij u de betrouwbaarheid en levensduur van uw pompinstallatie te waarborgen of zelfs te verlengen. Meer informatie over onze diensten en/of pompen? Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op