Pomponderdelen? SIM Holland is dé specialist in pomptechniek
onderdelen

SIM Holland is dé specialist in pomptechniek en hét adres voor diverse pomp onderdelen

Heeft u een pomp op uw bedrijf en zoekt u daarvoor onderdelen? Zoek niet verder want SIM Holland dé specialist in pomptechniek heeft ze in huis! SIM Holland B.V. is met de businessunit pompsupport gespecialiseerd in totaaloplossingen op gebied van roterende machines met als specialiteit pomptechniek, onderhoud van pompen op locatie en bijhorende pomp onderdelen. Voor pomponderhoud bieden wij o.a. servicecontracten, preventief pomponderhoud en condition monitoring. Is uw pomp kapot? Dan demonteren wij de pomp op uw locatie en brengen deze naar onze werkplaats in Sliedrecht waar wij de pomp reviseren en repareren. Bel vandaag nog SIM Holland voor pomp onderhoud, reparatie of onderdelen.

Totaalpakket voor pomponderdelen

Als het gaat om pomp onderdelen bieden wij een totaalpakket en dat maakt onze service zo bijzonder. Ook bieden wij innovatieve en uiterst efficiënte pompen voor iedere toepassing, geheel afgestemd op uw behoeften. Of het nu gaat om de pompen of de pomp onderdelen u bent verzekerd van:

  • Garantie
  • Uitstekende dienstverlening
  • Geschikte pomp
  • Antwoord op al uw technische vragen
  • Kwaliteit

SIM Holland werkt niet samen met de eerste de beste, onze toeleverancier voor pompen en pomp onderdelen is zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wilt u ook garantie, kwaliteit en de beste service? Dan gaat u naar SIM Holland!

Pomponderdelen van verschillende merken voor alle industriële pompen

Pomponderdelen kunnen wij voor verschillende merken regelen. Onze eigen portefeuille bestaat uit een groot aantal sterke merken zoals bijvoorbeeld: Dragflow, FIP Fabricca Italiana, Victor Pumps, Bombas Ideal en Caprari. Naast de eigen merken kan SIM Holland B.V. ook alle industriële pompen en onderdelen leveren. Dit bespreken we te allen tijde uitgebreid met onze klant. Wilt u een afspraak voor pomponderdelen? Neem vrijblijvend contact op.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op