Pomponderdelen? SIM Holland is dé specialist in pomptechniek
onderdelen

Pomponderdelen? SIM Holland is dé specialist in pomptechniek

Pomponderdelen? Dan moet u beslist bij SIM Holland zijn. SIM Holland B.V. is met de businessunit pompsupport gespecialiseerd in totaaloplossingen op gebied van roterende machines met als specialiteit pomptechniek en pomponderdelen. Naast pomponderdelen houden wij ons bezig met het onderhouden van pompen op locatie. Dit kunnen wij doen met o.a. servicecontracten, preventief pomponderhoud en condition monitoring. Voor welke wij kiezen hangt af van de wensen van de klant. Als het gaat om pomponderdelen verzorgen wij dit van A tot Z. Is uw pomp kapot? Dan komen wij deze op locatie demonteren en brengen wij deze naar onze werkplaats in Sliedrecht. Daar kunnen wij pompen reviseren en repareren.

Totaalpakket voor pomponderdelen

Als het gaat om pomponderdelen bieden wij een totaalpakket. Daarnaast bieden wij innovatieve en uiterst efficiënte pompen voor iedere toepassing, afgestemd op uw behoeften. Daarbij bent u verzekerd van:

  • Garantie
  • Uitstekende dienstverlening
  • Geschikte pomp
  • Antwoord op al uw technische vragen
  • Kwaliteit

Onze toeleverancier hebben wij zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ook als het gaat om pomponderdelen vindt u dat bij ons terug.

Pomponderdelen van verschillende merken

Pomponderdelen kunnen wij voor verschillende merken regelen. Onze eigen portefeuille bestaat uit een groot aantal sterke merken zoals bijvoorbeeld: Dragflow, FIP Fabricca Italiana, Victor Pumps, Bombas Ideal en Caprari. Naast de eigen merken kan SIM Holland B.V. ook alle industriële pompen en onderdelen leveren. Dit bespreken we te allen tijde uitgebreid met onze klant. Wilt u een afspraak voor pomponderdelen? Neem vrijblijvend contact op.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op