Pompspecialist? SIM Holland is dé specialist in pomptechniek
specialist

Pompspecialist? SIM Holland is dé specialist in pomptechniek

Pompspecialist? Dan moet u beslist bij SIM Holland zijn. SIM Holland B.V. is met de businessunit pompsupport gespecialiseerd in totaaloplossingen op gebied van roterende machines met als specialiteit pomptechniek en pompspecialist. Naast pompspecialist houden wij ons bezig met het onderhouden van pompen op locatie. Dit kunnen wij doen met o.a. servicecontracten, preventief pomponderhoud en condition monitoring. Voor welke wij kiezen hangt af van de wensen van de klant. Als het gaat om pompspecialist verzorgen wij dit van A tot Z. Is uw pomp kapot? Dan komen wij deze op locatie demonteren en brengen wij deze naar onze werkplaats in Sliedrecht. Daar kunnen wij pompen reviseren en repareren.

Totaalpakket voor pompspecialist

Als het gaat om pompspecialist bieden wij een totaalpakket. Daarnaast bieden wij innovatieve en uiterst efficiënte pompen voor iedere toepassing, afgestemd op uw behoeften. Daarbij bent u verzekerd van:

  • Garantie
  • Uitstekende dienstverlening
  • Geschikte pomp
  • Antwoord op al uw technische vragen
  • Kwaliteit

Onze toeleverancier hebben wij zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ook als het gaat om pompspecialist vindt u dat bij ons terug.

Pompspecialist van verschillende merken

Pompspecialist kunnen wij voor verschillende merken regelen. Onze eigen portefeuille bestaat uit een groot aantal sterke merken zoals bijvoorbeeld: Dragflow, FIP Fabricca Italiana, Victor Pumps, Bombas Ideal en Caprari. Naast de eigen merken kan SIM Holland B.V. ook alle industriële pompen en onderdelen leveren. Dit bespreken we te allen tijde uitgebreid met onze klant. Wilt u een afspraak voor pompspecialist? Neem vrijblijvend contact op.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op