Service
Service SIM Holland

Service voor noodstroominstallaties verzorgd door SIM Holland

Service nodig voor uw noodstroominstallatie? Op zoek naar een bedrijf dat unieke en goede service biedt als het gaat om totale noodstroomoplossingen? Dan ben u bij SIM Holland beslist aan het juiste adres. SIM Holland is een specialist in noodstroomvoorzieningen en beschikt over een eigen service dienst. Wij zijn een bedrijf dat met 3 businessunits; Energie, Agro en Pompen & Seals actief is in verschillende marktsegmenten. Met de Business Unit Energie zijn wij gespecialiseerd in totale noodstroomoplossingen en bieden daarbij zeer goede service. Wilt u graag een Uninterruptable Power Supply (UPS) of een noodstroom aggregaat (NSA)? Bent u al in het bezit van deze noodstroomvoorzieningen maar werken deze niet optimaal? Maak dan direct gebruik van onze servicedienst. Jarenlange ervaring en beproefde kennis maken SIM Holland B.V. tot de noodstroomspecialist van Nederland. Onze service dienst staat graag voor u klaar.

SIM Service

Binnen SIM Holland beschikken we over SIM Service. Dit onmisbare deel van ons bedrijf is gericht op het bieden van unieke service aan onze klanten. Met onze servicedienst zijn wij gericht op het inbedrijfstellen en in bedrijf houden van noodstroominstallaties. Het team van onze service dienst bestaat uit specialisten die kennis hebben op het gebied van:

  • Dieselaggregaten
  • Gasaggregaten
  • Uninterruptible Power Supplies (UPS)
  • Bijbehorende besturingen
  • Schakeleenheden

Een bedrijf nodig voor service op het gebied van het implementeren en onderhouden van een betrouwbare noodstroomoplossing? SIM Holland staat voor u klaar.

Snelle service voor bedrijven

Continuïteit van bedrijven is zeer belangrijk in deze 24 uurs economie. Bedrijven kunnen beslist niet zonder stroom voor producten en kantoorfaciliteiten. Heeft u behoefte aan tijdelijke noodstroom? Maak dan gebruik van onze unieke service. Met een 24/7 storingsdienst, snelle leveringsmogelijkheden voor vervangende onderdelen en de mogelijkheid om op korte termijn een tijdelijke noodstroomvoorziening te kunnen realiseren, heeft SIM Service de juiste ingrediënten in huis om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te helpen waarborgen. Uw prioriteit is onze prioriteit. Meer informatie? Benieuwd naar de kosten voor deze service? Neem gerust contact op.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op