24 uurs service
24 uurs

24 uurs service verzorgd door dé noodstroomspecialist van Nederland

Gebruik maken van 24 uurs service van een specialist op het gebied van noodstroom? Op zoek naar een specialist voor 24 uurs service? Bekijk dan eens de website van SIM Holland voor meer informatie over onze unieke 24 uurs service. SIM Holland is al vele jaren een  bekend begrip in ons land als het gaat om noodstroomvoorzieningen. In 1933 is SIM Holland begonnen met motorenrevisie als hoofdactiviteit. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot bekend begrip als het gaat om noodstroom. Voor 24 uurs service kunt u beslist bij ons terecht. Met meer dan 83 jaar ervaring kunnen wij beslist zeggen dat we de beste zijn in 24 uurs service. Met onze 24 uurs service willen we ons onderscheiden van andere. Zo hanteren wij o.a. de volgende principes:

  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Aandacht voor duurzaamheid
  • Innovatie
  • Klantgerichtheid

Of het nu gaat om 24 uurs service of andere diensten, wij bieden passende oplossingen als het gaat om noodstroomvoorzieningen.

24 uurs service voor verschillende merken

24 uurs service kunnen wij voor verschillende klanten verzorgen. SIM Holland levert al vele jaren noodstroomvoorzieningen van verschillende bekende merken. Zo zijn we gecertificeerd highpower-partner van APC en leveren we al vanaf 1963 Onan generatoren voor luxe jachten, commerciële vaartuigen, campers en commerciële voertuigen. Heeft u problemen met uw generatoren of andere noodstroomapparaten? Kunt u niet zonder stroom? Schakel ons dan in. Met onze 24 uurs service lossen wij het probleem snel op. Ook kunnen we een vervangend apparaat leveren. Hierdoor blijft de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd.

24 uurs service verzorgd door SIM Service

24 uurs service? SIM Service is een belangrijk onderdeel van SIM Holland als het gaat om 24 uurs service. SIM Service is als onderdeel van SIM Holland B.V. volledig ingericht op het inbedrijfstellen en in bedrijf houden van noodstroominstallaties in de breedste zin van het woord. Wij weten als geen ander dat stroom belangrijk en onmisbaar is voor bedrijven. Gebruik maken van 24 uurs service? Last van een storing? Neem dan contact op voor onze storingsdienst. Wij bieden 24/7 24 uurs service.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op