Service noodstroom
noodstroom

Service noodstroom 24/7 bij SIM Service

Service noodstroom? Een bedrijf nodig voor goede service noodstroom? Voor zeer goede 24/7 service noodstroom moet u beslist bij noodstroomspecialist SIM Holland zijn. SIM Holland is al meer dan 83 jaar actief en een bekend begrip als het gaat om service noodstroom. Wij hebben veel kennis en ervaring in service noodstroom en zijn ook wel dé noodstroomspecialist van Nederland. Daarnaast zijn we partner van verschillende leveranciers van noodstroomapparatuur. APC is wereldwijd marktleider in UPS-systemen en heeft SIM Holland aangesteld als gecertificeerd highpower-partner. SIM Holland is noodstroomspecialist en levert noodstroomgeneratoren, UPS- systemen en afgestemde totaaloplossingen onder de naam SSE. Grotere UPS-systemen en UPS-en voor professionele toepassing worden door ons projectspecifiek aangeboden. Mede hiervoor kunnen wij dan ook unieke service noodstroom bieden. Meer hierover leest u op onze website of in de brochure.

Service noodstroom verzorgd door SIM Service

SIM Service is een onderdeel van SIM Holland dat klanten van dienst is met service noodstroom. Met service noodstroom zorgen wij ervoor dat noodstroominstallaties optimaal functioneren. Bedrijven moeten kunnen bouwen en vertrouwen op noodstroominstallaties. Daarom is onze service noodstroom onmisbaar. Ons team dat actief is in het bieden van service noodstroom is gespecialiseerd in noodstroom en werkt met verschillende installaties. Hierdoor zijn wij de ideale partner als het gaat om service noodstroom. Wij bieden:

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Implementatie
  • Vervanging
  • Stroom

Meer over service noodstroom? Bekijk onze website.

Service noodstroom voor continuïteit van bedrijven

Continuïteit binnen bedrijven is belangrijk. Vooral in onze 24 uurs economie moeten bedrijven op stroom. Daarom bieden wij speciale service noodstroom. Hierbij is de beschikbaarheid van stroom voor uw productie en/of kantoorfaciliteiten een absolute voorwaarde. Met een 24/7 storingsdienst, snelle leveringsmogelijkheden voor vervangende onderdelen en de mogelijkheid om op korte termijn een tijdelijke noodstroomvoorziening te kunnen realiseren, heeft SIM Service de juiste ingrediënten in huis om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te helpen waarborgen. Uw prioriteit is onze prioriteit. Wilt u ook gebruik maken van service noodstroom? Meer informatie over service noodstroom? Het team van SIM Holland staat voor u klaar.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op