Service UPS
UPS

Service UPS 24/7 bij SIM Service

Service UPS? Een bedrijf nodig voor goede service UPS? Voor zeer goede 24/7 service UPS moet u beslist bij noodstroomspecialist SIM Holland zijn. SIM Holland is al meer dan 83 jaar actief en een bekend begrip als het gaat om service UPS. Wij hebben veel kennis en ervaring in service UPS en zijn ook wel dé noodstroomspecialist van Nederland. Daarnaast zijn we partner van verschillende leveranciers van noodstroomapparatuur. APC is wereldwijd marktleider in UPS-systemen en heeft SIM Holland aangesteld als gecertificeerd highpower-partner. SIM Holland is noodstroomspecialist en levert noodstroomgeneratoren, UPS- systemen en afgestemde totaaloplossingen onder de naam SSE. Grotere UPS-systemen en UPS-en voor professionele toepassing worden door ons projectspecifiek aangeboden. Mede hiervoor kunnen wij dan ook unieke service UPS bieden. Meer hierover leest u op onze website of in de brochure.

Service UPS verzorgd door SIM Service

SIM Service is een onderdeel van SIM Holland dat klanten van dienst is met service UPS. Met service UPS zorgen wij ervoor dat noodstroominstallaties optimaal functioneren. Bedrijven moeten kunnen bouwen en vertrouwen op noodstroominstallaties. Daarom is onze service UPS onmisbaar. Ons team dat actief is in het bieden van service UPS is gespecialiseerd in noodstroom en werkt met verschillende installaties. Hierdoor zijn wij de ideale partner als het gaat om service UPS. Wij bieden:

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Implementatie
  • Vervanging
  • Stroom

Meer over service UPS? Bekijk onze website.

Service UPS voor continuïteit van bedrijven

Continuïteit binnen bedrijven is belangrijk. Vooral in onze 24 uurs economie moeten bedrijven op stroom. Daarom bieden wij speciale service UPS. Hierbij is de beschikbaarheid van stroom voor uw productie en/of kantoorfaciliteiten een absolute voorwaarde. Met een 24/7 storingsdienst, snelle leveringsmogelijkheden voor vervangende onderdelen en de mogelijkheid om op korte termijn een tijdelijke noodstroomvoorziening te kunnen realiseren, heeft SIM Service de juiste ingrediënten in huis om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te helpen waarborgen. Uw prioriteit is onze prioriteit. Wilt u ook gebruik maken van service UPS? Meer informatie over service UPS? Het team van SIM Holland staat voor u klaar.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op