Sprinklerpomp
Sprinklerpomp geleverd volgens NFPA/FM of VAS.

Sprinklerpomp geleverd volgens NFPA/FM of VAS.

Sprinklerpomp aanschaffen bij een specialist? Dan bent u bij SIM Holland aan het juiste adres. SIM Holland is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in diverse pompen en heeft dus een rijke ervaring op het gebied van een sprinklerpomp. Wat begonnen is in 1933 als klein bedrijf gericht op de motorenrevisie is inmiddels uitgegroeid tot een bekend begrip als het gaat om een sprinklerpomp en veel meer. In 1995 hebben wij zelfs een vestiging in België geopend waar wij vele klanten voorzien van o.a. een sprinklerpomp. Anno 2016 is SIM Holland uitgegroeid tot toonaangevend, toeleverend en dienstverlenend partner in meerdere industriële sectoren. Iedere hoofd-productgroep is in beheer van een toegewijd en gespecialiseerd team dat instaat voor een gedegen projectvoorstel, logistieke functie, uitvoering en service. SIM kent nu 3 product-marktcombinaties waarbij de referentielijst eindeloos is. Meer hierover of over een sprinklerpomp leest u op onze website.

Sprinklerpomp met alle opties

Een sprinklerpomp levert SIM Holland geheel volgens NFPA/FM of VAS regelgeving. Een sprinklerpomp wordt door SIM Holland geleverd met alle gebruikelijke opties als:

  • Brandstofvoorziening
  • Teststraat met drukschakelaars
  • Jockey-pomp
  • Kelderbesturing
  • Installatie van pompkamer luchtvoorziening en uitlaatsystemen.

Wanneer u een sprinklerpomp wilt van hoogwaardige kwaliteit, dan nodigen wij u graag uit.

Servicedienst voor een sprinklerpomp

Werkt uw sprinklerpomp niet naar behoren? Heeft deze onderhoud nodig? Of moet uw sprinklerpomp gerepareerd worden? SIM Holland beschikt over een uitstekende servicedienst die die de inbedrijfstellingen en onderhoudswerkzaamheden van een sprinklerpomp voor u uitvoert. Heeft u opmerkingen over een sprinklerpomp, twijfel niet en plaats gerust een reactie op onze site.

Wenst u meer informatie te ontvangen over een sprinklerpomp, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op