Sprinklerpomp met dieselmotor koopt u bij de Agro afdeling van SIM Holland
met dieselmotor

Sprinklerpomp met dieselmotor koopt u bij de Agro afdeling van SIM Holland

Sprinklerpomp met dieselmotor aanschaffen? Als u een sprinklerpomp met dieselmotor wilt aanschaffen moet u beslist bij SIM Holland zijn. SIM Holland is al vele jaren een bekend begrip in ons land en zelfs daarbuiten als het gaat om een sprinklerpomp met dieselmotor en meer. Ons bedrijf bestaat uit 3 businessunits; Energie, Agro en Pompen & Seals actief is in verschillende marktsegmenten. Elke business unit heeft een gespecialiseerd team klaar staan die u graag helpt met het vinden van een geschikte oplossing voor uw probleem. Wilt u een sprinklerpomp met dieselmotor kopen? Dan moet u bij onze Agro afdeling zijn. Hier staan onze specialisten klaar die kennis en ervaring hebben van machines binnen de landbouw. Met meer dan 83 jaar ervaring leveren wij beslist een sprinklerpomp met dieselmotor die aansluit bij uw wensen.

Sprinklerpomp met dieselmotor volgens de NFPA/FM of VAS regelgeving

Wilt u een sprinklerpomp met dieselmotor die voldoet aan de NFPA/FM of VAS regelgeving? Kies dan voor een sprinklerpomp met dieselmotor van SIM Holland. Als wij een sprinklerpomp met dieselmotor leveren bent u ervan verzekerd dat deze aan die eisen voldoet. Binnen de Agro afdeling werken specialisten die kennis hebben van:

  • Motoren
  • Aandrijvingen
  • Besturingen
  • Pompen

Hierdoor kunnen wij beslist een geschikte sprinklerpomp met dieselmotor leveren. Wij leveren diesel- of elektromotorgedreven pomppackages tot ca. 20.000l/m, compleet met besturingspanelen, brandstofvoorzieningen, teststraten, Jockey-pompen, test- en startinrichtingen volgens NFPA/FM of VAS normen, naar wens inclusief reinwater kelderbesturing, installatie van luchtvoorzieningen en uitlaatsystemen.

Sprinklerpomp met dieselmotor of andere aandrijving

Of u nu een sprinklerpomp met dieselmotor wilt kopen of een sprinklerpomp met een andere aandrijving. Wij leveren deze graag. Als u een sprinklerpomp met dieselmotor koopt bij SIM Holland kunnen wij deze naar wens uitvoeren. Wij kunnen verschillende componenten toevoegen aan een sprinklerpomp met dieselmotor. Het geheel wordt opgebouwd volgens VAS ?87 normen incl. van toepassing zijnde memoranda. Meer informatie over een sprinklerpomp met dieselmotor? Wij geven dit graag.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op