Stroomgroep
Stroomgroep geleverd en geïnstalleerd door SIM Holland.

Stroomgroep geleverd en geïnstalleerd door SIM Holland.

Stroomgroep of generator nodig? Op zoek naar een specialist voor een stroomgroep? SIM Holland heeft veel ervaring met stroomvoorzieningen. Wanneer u een stroomgroep wilt laten installeren, bent u bij het team van Sim Holland aan het juiste adres. Samen met de opdrachtgevers heeft SIM Holland veel grote en kleine projecten, waaronder het installeren van een stroomgroep, succesvol uitgevoerd. Het team staat garant voor het adequate installeren van een stroomgroep. Daarnaast bieden wij:

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Unieke service
  • Garantie
  • Advies op maat

Weet u niet welke stroomgroep u precies nodig hebt? Wij geven graag advies en leveren en passende stroomgroep.

Advies voor een passende stroomgroep

SIM Holland biedt vakkundig advies op het gebied van een stroomgroep. Wij leveren een stroomgroep bedrijfsvaardig op, inclusief schakel- en besturingspanelen. Het opstellen gebeurt op locatie en SIM Holland levert alle mechanische installatiewerken. Maar met het leveren van het product houdt het bij SIM Holland niet op. Naast het leveren van een stroomgroep is onze service- en storingsdienst adequaat georganiseerd en uitgerust met meet- en controle apparatuur.

Projectcoördinatie voor uw stroomgroep

SIM Holland neemt de gehele projectcoördinatie voor uw stroomgroep uit handen en in overleg met u of uw huisinstallateur leveren wij dat deel dat u wenselijk acht. Niet alleen voor een stroomgroep kunt u bij SIM Holland terecht, maar neem ook gerust contact op voor onze diverse andere producten. We leven in een 24-uurseconomie waar continuïteit van bedrijfsvoering cruciaal is om te kunnen overleven. Daarom is de beschikbaarheid van stroom een absolute must. Wenst u meer informatie te ontvangen over stroomgroep , vul a.u.b. onderstaand formulier in. Ook kunt u onze website bekijken of telefonisch contact opnemen. Voor een stroomgroep zijn wij beslist uw aangewezen partner in Nederland.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op