Totaaloplossing
Totaaloplossing

Totaaloplossing voor noodstroom en continuïteit van uw bedrijf

Totaaloplossing nodig voor een noodstroomvoorziening? SSE Totaaloplossing? Bekijk dan eens de website van SIM Holland. SIM Holland is dé noodstroomspecialist en hét aangewezen adres als u een totaaloplossing nodig heeft voor noodstroom. SIM Holland B.V. is met de Business Unit Energie gespecialiseerd in totale noodstroomoplossingen. In welke sector uw bedrijf ook actief is, wij bieden een passende totaaloplossing. Een totaaloplossing kan bestaan uit een noodstroom aggregaat (NSA), een Uninterruptable Power Supply (UPS) of een combinatie van beiden. Wilt u advies over een totaaloplossing? Dat kunnen wij u ook geven. Het team van SIM Holland bestaat namelijk uit een aantal specialisten die jarenlange ervaring en kennis hebben van noodstroomvoorzieningen en bieden beslist een passende totaaloplossing. Wilt u een totaaloplossing op maat voor uw bedrijf? Neem dan contact op met SIM Holland.

Totaaloplossing voor de continuïteit van uw bedrijf

SIM Holland biedt speciaal voor klanten een totaaloplossing aan als het gaat om noodstroom. Wilt u de continuïteit van uw bedrijf waarborgen met een passende totaaloplossing? Bij zowel een korte als lange periode van stroomuitval op het reguliere energienet hebben wij een totaaloplossing met noodstroom. Afhankelijk van uw wensen bieden wij UPS systemen en noodstroomaggregaten. Beide noodstroom vormen kennen diverse toepassingen. Wij vertellen u hier graag meer over.

UPS totaaloplossing

Een bekende totaaloplossing die wij kunnen bieden is de UPS totaaloplossing. Deze totaaloplossing biedt direct noodstroom als de netspanning wegvalt. APC is wereldwijd marktleider in UPS-systemen en heeft SIM Holland aangesteld als gecertificeerd highpower-partner. Deze totaaloplossing biedt de volgende voordelen:

  • Opvangen van stroomuitval
  • Continuïteit van uw bedrijf
  • Geschikt voor professionele toepassingen
  • Project specifiek aangeboden
  • Bescherming van apparatuur tegen alle vormen van netvervuiling

Vragen over een totaaloplossing? Meer informatie? U kunt gerust contact opnemen met SIM Holland. Wij helpen u graag met een passende totaaloplossing.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op