Totaaloplossing noodstroom
noodstroom

Totaaloplossing noodstroom bij stroomuitval

Totaaloplossing noodstroom nodig om de contiuniteit van uw bedrijf te waarborgen bij stroomuitval? Voor een totaaloplossing noodstroom adviseren wij noodstroomspecialist SIM Holland. Sim-Holland  heeft al meer dan 30 jaar ervaring met noodstroom in de installatiemarkt. Ons specialisme ligt in het adviseren en uitvoeren van noodstroomprojecten, zoals het inpassen van (nood-) stroomaggregaten, UPS-systemen en gecombineerde no-break oplossingen onder de naam SSE (SIM Secured Energy). Wij weten als geen ander hoe belangrijk en onmisbaar stroom is. Stroomuitval bij een bedrijf kost veel geld met een passende totaaloplossing noodstroom kan het bedrijf doorgaan met de processen en komt dit niet stil te liggen. Door partnership met verschillende fabrikanten voor noodstroom bieden wij in iedere situatie een passende totaaloplossing noodstroom.

Totaaloplossing noodstroom van APC

Wilt u een totaaloplossing noodstroom van APC? Een UPS systeem inzetten als totaaloplossing noodstroom. SIM Holland is aangesteld als partner van APC en daarmee dé leverancier van UPS systemen. Als u een totaaloplossing noodstroom wilt met een UPS systeem kunnen wij dit beslist leveren. Onder de naam SSE leveren wij:

  • Noodstroomgeneratoren
  • UPS- systemen
  • Afgestemde totaaloplossingen

Een totaaloplossing noodstroom kan goed ingezet worden bij het opvangen van een stroomuitval. Bij stroomuitval wordt de voeding naar uw aangesloten computers (of andere verbruikers) overgenomen door de UPS-batterij. Hierdoor heeft u voldoende tijd om uw werk af te maken, uw bestanden op te slaan en uw computer af te sluiten. Ook profiteren van een totaaloplossing noodstroom? Benader SIM Holland.

Totaaloplossing noodstroom als back up

Een totaaloplossing noodstroom nodig als back up voor uw bedrijf? Betrouwbare totaaloplossing noodstroom zodat u ontzorgd wordt op het gebied van noodstroom? Voor een totaaloplossing noodstroom moet u beslist een kijkje nemen op de website van SIM Holland. Wij nemen de zorg voor een noodstroomvoorziening uit handen en helpen bij het maken van uw keuze voor een totaaloplossing noodstroom. Wij geven u beslist de beste oplossing voor uw bedrijf met een totaaloplossing noodstroom. Wilt u meer informatie over een bepaald product? Advies over een totaaloplossing noodstroom? Neem contact op.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op