Trekker generator
Trekker generator als perfecte oplossing voor noodstroom

Trekker generator als perfecte oplossing voor noodstroom

Trekker generator aanschaffen bij SIM Holland? Dan moet u bij businessunit Agro van SIM Holland zijn. SIM Holland heeft al meer dan 83 jaar ervaring in het ontwikkelen van verschillende noodstroomoplossingen. Het onderdeel Agro richt zich op landbouwwerktuigen zoals een trekker generator. Veel klanten in de agrarische sector kiezen voor een trekker generator als perfecte oplossing voor noodstroom. Hierbij kunt u denken aan klanten binnen de tuinbouw, bosbouw maar ook loonbedrijven en veehouders kunnen bij ons terecht. Via de website van SIM Holland kunt u verschillende landbouwwerktuigen bekijken.

SIM trekker generator GTE serie

Een bekende trekker generator onder onze klanten is de SIM trekker generator GTE serie. Deze trekker generator is op verschillende locaties inzetbaar. Wilt u voorkomen dat u niet verder kan gaan met werkzaamheden bij storingen van het energiebedrijf? Kies dan voor een trekker generator van SIM Holland. In zeer korte tijd is de generator in te zetten en deze betrouwbare noodstroomgeneratoren voldoen aan de Europese CE – normering.

Technische gegevens trekker generator

Op onze website treft u een overzicht van de technische gegevens van een trekker generator zoals:

  • Vermogen
  • Spanning
  • Frequentie
  • Model
  • Aandrijving

Door ons uitgebreide programma met landbouwwerktuigen kunnen wij onze klanten ten alle tijden voorzien. Meer informatie over een trekker generator? Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op