SIM trekker generator maakt u onafhankelijk van uw energieleverancier tijdens storingen
SIM

SIM trekker generator maakt u onafhankelijk van uw energieleverancier tijdens storingen

SIM trekker generator om onafhankelijk van uw energieleverancier te kunnen werken? Ten alle tijden door kunnen gaan met uw trekker? Bekijk dan eens een SIM trekker generator van SIM Holland. Het onderdeel Agro van SIM Holland heeft speciaal voor klanten binnen de landbouw een SIM trekker generator weten te ontwikkelen die voldoet aan de gestelde eisen. Op veel boerderijen is de SIM trekker generator inmiddels een onmisbaar apparaat. Naast een SIM trekker generator hebben wij nog andere landbouwwerktuigen. Dankzij vele jaren ervaring binnen de landbouw hebben wij verschillende werktuigen om te boer te kunnen bedienen. Bekijk gerust onze website.

SIM aftakas generator

Een bekende SIM trekker generator is de SIM aftakas generator. Deze SIM trekker generator wordt aangedreven door een tractor en heeft geen koeborstel. Wel heeft deze generator een elektronische regeling voor stabiliteit van de stroomafgifte. Verder bevat deze de volgende kenmerken:

  • Isolatieklasse H
  • piekvermogen kortstondig van 10% extra
  • aardlekautomaat
  • 4 polige automaat
  • aardlekschakelaar en tot de 42 kVA met CEE form stekkerdozen

Vanaf 50kVA of meer een directe aansluiting in de schakelpaneel van de aftakas / trekker generator. Voor uitlezing is het schakelpaneel voorzien van digitale meters.

Mobiele SIM trekker generator

De mobiele SIM trekker generator is uitermate geschikt voor veehouders / boeren, andere agrarische bedrijven, loonwerkers, akkerbouwers voor laadapparatuur op het veld. Veel van onze klanten maken hier dan ook gebruik van. Een SIM trekker generator is handig in gebruik en bestaat uit typen van 30 kVA tot 80 kVA. Wilt u een SIM trekker generator met een ander vermogen? Vraag dit dan vrijblijvend aan.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op