trekker aangedreven trekker generator maakt u onafhankelijk van uw energieleverancier tijdens storingen
trekker aangedreven

trekker aangedreven trekker generator maakt u onafhankelijk van uw energieleverancier tijdens storingen

trekker aangedreven trekker generator om onafhankelijk van uw energieleverancier te kunnen werken? Ten alle tijden door kunnen gaan met uw trekker? Bekijk dan eens een trekker aangedreven trekker generator van SIM Holland. Het onderdeel Agro van SIM Holland heeft speciaal voor klanten binnen de landbouw een trekker aangedreven trekker generator weten te ontwikkelen die voldoet aan de gestelde eisen. Op veel boerderijen is de trekker aangedreven trekker generator inmiddels een onmisbaar apparaat. Naast een trekker aangedreven trekker generator hebben wij nog andere landbouwwerktuigen. Dankzij vele jaren ervaring binnen de landbouw hebben wij verschillende werktuigen om te boer te kunnen bedienen. Bekijk gerust onze website.

SIM aftakas generator

Een bekende trekker aangedreven trekker generator is de SIM aftakas generator. Deze trekker aangedreven trekker generator wordt aangedreven door een tractor en heeft geen koeborstel. Wel heeft deze generator een elektronische regeling voor stabiliteit van de stroomafgifte. Verder bevat deze de volgende kenmerken:

  • Isolatieklasse H
  • piekvermogen kortstondig van 10% extra
  • aardlekautomaat
  • 4 polige automaat
  • aardlekschakelaar en tot de 42 kVA met CEE form stekkerdozen

Vanaf 50kVA of meer een directe aansluiting in de schakelpaneel van de aftakas / trekker generator. Voor uitlezing is het schakelpaneel voorzien van digitale meters.

Mobiele trekker aangedreven trekker generator

De mobiele trekker aangedreven trekker generator is uitermate geschikt voor veehouders / boeren, andere agrarische bedrijven, loonwerkers, akkerbouwers voor laadapparatuur op het veld. Veel van onze klanten maken hier dan ook gebruik van. Een trekker aangedreven trekker generator is handig in gebruik en bestaat uit typen van 30 kVA tot 80 kVA. Wilt u een trekker aangedreven trekker generator met een ander vermogen? Vraag dit dan vrijblijvend aan.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op