UPS
UPS Systemen

UPS systemen voor internetbedrijven verkrijgbaar bij SIM Holland

UPS systemen nodig om te voorkomen dat uw kostbare bedrijfsprocessen uitvallen? Op zoek naar een specialist op het gebied van UPS? Bekijk dan de website van SIM Holland. Al vele jaren zijn wij een onderscheidende partner op het gebied van UPS systemen. Daarom moet u voor het aanleggen van een UPS systeem beslist naar SIM Holland. Sim Holland is gespecialiseerd in een UPS systemen door de jarenlange ervaring. Samen met de opdrachtgevers heeft SIM Holland veel grote en kleine projecten succesvol uitgevoerd en de UPS systemen op een adequate manier geïnstalleerd. Of het nu gaat om een ziekenhuis of IT omgeving bij een bedrijf, wij bieden passende UPS systemen. Meer hierover kunt u lezen op onze website.

Wat is een UPS systeem

Een UPS system (Uninterruptible Power Supply) wordt daar toegepast waar de netspanning geheel niet onderbroken mag worden. Batterijen nemen bij netuitval van een UPS systeem het aangesloten vermogen voor enkele minuten over. Voorbeelden van toepassingen vindt u overwegend bij bedrijven met kritieke of kostbare bedrijfsprocessen zoals calamiteitendiensten en computer- of internetdienstverleners. Hiernaast beschermt een UPS systeem uw gevoelige apparatuur tegen spannings- en stroomvariaties.

Inform UPS systemen

Eén van de UPS systemen die wij kunnen leveren zijn de Inform UPS systemen. Deze UPS systemen zijn inmiddels in 86 landen verkrijgbaar en leveren zeer goed power solution. Deze producent maakt de volgende onderdelen in eigen fabriek:

  • Kabelbomen
  • Behuizingen
  • Transformatoren
  • Elektronica printplaten

Dit waarborgt de zeer goede kwaliteit.

UPS totaalsystemen

Is de autonomietijd van een los UPS systeem tekort? Dan kunt u kijken naar onze UPS Totaalsystemen. Wanneer u kiest voor een UPS systeem bij Sim Holland, dan bent u verzekerd van zeer goede service. Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op