Batterijen UPS
Batterijen

Batterijen UPS specialist SIM Holland

Batterijen UPS? Breng dan een bezoekje aan de vestiging of de website van Batterijen UPS specialist SIM Holland. SIM Holland is in 1933 al begonnen als bedrijf binnen de motorenrevisie en is inmiddels uitgegroeid tot importeur van Inform UPS voor Nederland. Als toonaangevend bedrijf leveren wij verschillende producten in industriële sectoren. De verschillende productgroepen kunt u op onze website bekijken. Batterijen UPS vindt u hier o.a. Voor ons Batterijen UPS staat een team specialisten klaar die veel ervaring hebben met UPS. Een UPS APC accu besteld u bij SIM Holland, dé specialist op het gebied van noodstroom.  Onze afdeling energie is inmiddels al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in (nood-) stroomoplossingen. Batterijen UPS? Bekijk onze website. Voornamelijk met importen van topmerken UPS APC systemen en SDMO generatorsets leveren wij iedere no-break combinatie in ieder vermogen.

Waar kunt u een UPS APC gebruiken?

Batterijen UPS? Eén van de soorten die wij leveren is een UPS APC. Een UPS APC kan daar worden toegepast waar de netspanning geheel niet onderbroken mag worden. Batterijen nemen bij netuitval het aangesloten vermogen voor enkele minuten over. Voorbeelden van toepassingen vindt u overwegend bij bedrijven met kritieke of kostbare bedrijfsprocessen, zoals:

  • Calamiteitendiensten
  • Ziekenhuizen
  • Computer- of internetdienstverleners

Andere Batterijen UPS nodig? Wij informeren u graag en kijken of we in uw wensen kunnen voorzien. Voor Batterijen UPS staat SIM Holland klaar met raad en daad.

Batterijen UPS nodig?

Batterijen UPS  nodig? Neem dan direct contact op met SIM Holland. APC is wereldwijd marktleider in UPS-systemen en heeft SIM Holland aangesteld als gecertificeerd highpower-partner. SIM Holland is noodstroomspecialist en levert noodstroomgeneratoren, UPS- systemen en afgestemde totaaloplossingen onder de naam SSE. Grotere UPS-systemen en UPS-en voor professionele toepassing worden door ons project specifiek aangeboden. Meer informatie over Batterijen UPS? Als partner in Batterijen UPS willen wij ons onderscheiden binnen de markt. Dit vindt u terug in onze service, advies maar ook snelle levering. Behalve de verkoop van de systemen en project implementaties zijn we de enige partij in Nederland die gecertificeerde Schneider-Electric services kan leveren op deze systemen.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter
Blokken: Pompen - Agro - Energie
SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.