Kantoor UPS
Kantoor

SIM Holland dé specialist op het gebied van UPS voor kantoor!

Heeft u noodstroom of stroombescherming nodig voor uw kantoor in de vorm van UPS? Dan bent u bij SIM Holland aan hét juiste adres, wij zijn dé UPS voor kantoren specialist! Onze bedrijfshistorie brengt ons terug naar 1933, in dat jaar begon SIM Holland als bedrijf binnen de motorenrevisie en we zijn anno 2020 uitegegroeid tot dé importeur van Inform UPS voor Nederland en België. Als toonaangevend bedrijf leveren wij verschillende producten in industriële sectoren, zoals genaratoren, aggregaten, UPS systemen, diverse pompen en nog veel meer. Heeft u vragen over UPS op kantoor of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op met SIM Holland, ons team van specialisten op gebied van noodstroom en stroombescherming staat voor u klaar!

Waar kunt u een UPS APC voor gebruiken op kantoor?

Kantoor UPS? Eén van de soorten die wij leveren is een UPS APC. Een UPS APC kan daar worden toegepast waar de netspanning geheel niet onderbroken mag worden. Batterijen nemen bij netuitval het aangesloten vermogen voor enkele minuten over. Voorbeelden van toepassingen vindt u overwegend bij bedrijven met kritieke of kostbare bedrijfsprocessen, zoals:

  • Calamiteitendiensten
  • Ziekenhuizen
  • Computer- of internetdienstverleners

Andere Kantoor UPS nodig? Wij informeren u graag en kijken of we in uw wensen kunnen voorzien. Voor Kantoor UPS staat SIM Holland klaar met raad en daad.

UPS systemen voor uw kantoor, dan gaat u naar SIM Holland!

Kantoor UPS  nodig? Neem dan direct contact op met SIM Holland. APC is wereldwijd marktleider in UPS-systemen en heeft SIM Holland aangesteld als gecertificeerd highpower-partner. SIM Holland is noodstroomspecialist en levert noodstroomgeneratoren, UPS- systemen en afgestemde totaaloplossingen onder de naam SSE. Grotere UPS-systemen en UPS-en voor professionele toepassing worden door ons project specifiek aangeboden. Meer informatie over Kantoor UPS? Als partner in Kantoor UPS willen wij ons onderscheiden binnen de markt. Dit vindt u terug in onze service, advies maar ook snelle levering. Behalve de verkoop van de systemen en project implementaties zijn we de enige partij in Nederland die gecertificeerde Schneider-Electric services kan leveren op deze systemen.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op