UPS Power Solutions
Power Solutions

UPS Power Solutions voor optimale werking en vertrouwen

Op zoek naar een UPS Power Solution? Een UPS Power Solution kan van onschatbare waarde zijn voor sommige industrieën. Deze oplossing zorgt er namelijk voor dat de stroomvoorziening continu blijft en niet uitvalt. SIM Holland is dé specialist op het gebied van stroomvoorzieningen. Wij leveren dan ook alleen hoogwaardige producten aan verschillende bedrijven. Wij komen graag met u in contact om te bespreken wat uw huidige situatie is en wat uw wensen zijn.

Hier vindt u een overzicht van onze verschillende UPS Power Solutions met bijbehorende informatie. Wilt u liever een afspraak maken om het één en ander te bespreken? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bij ons is klanttevredenheid belangrijk en geven we u graag advies.

UPS Power Solutions voor goede netspanning

Wilt u een afspraak voor een UPS Power Solutions? Wij helpen u graag. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een UPS systeem is op plekken waar netspanning absoluut niet onderbroken mag worden. Batterijen nemen bij netuitval het aangesloten vermogen over, dit kan variëren van enkele minuten tot een aantal uren. Wilt u verzekerd zijn van optimale werking? Dan is een UPS Power Solutions aan te raden.

Veel van onze klanten werken in belangrijke sectoren zoals ziekenhuizen, IT bedrijven, datacenters en industrie. Deze variatie in klanten geeft gelijk aan dat de UPS Power Solution voor verschillende toepassingen gebruikt kan worden.

Wilt u dat uw UPS systeem uw gevoelige apparatuur beschermd tegen spannings- en stroomvariaties? Maak dan een afspraak voor een UPS Power Solutions!

UPS Power Solutions in datacenters

SIM Holland verzorgt voor datacenters UPS Power Solutions. Speciaal in IT omgevingen is het belangrijk dat UPS systemen goed functioneren. Het is mogelijk om deze systemen te laten koppelen aan Eventueel kunnen deze gekoppeld worden aan de door ons geleverde aggregaten. Speciaal hiervoor bieden wij UPS Power Solutions. Heeft u een commercieel datacenter? Speciaal vermogen nodig? Gezien de grote vermogens en het hiermee gepaard gaande energie verbruik is de efficiency van de systemen belangrijk. Schneider-Electric heeft UPS systemen die op basis van de double conversion en delta conversie technologie bijzonder efficiënt zijn.

Afspraak voor een UPS Power Solutions

Wilt u graag een afspraak met ons voor een UPS Power Solutions? Neem contact op via de website of telefonisch. Wij bekijken graag hoe we in uw wensen kunnen voorzien.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op