UPS service contract
service contract

UPS service contract voor optimale werking en vertrouwen

Een afspraak voor een UPS service contract? Een specialist nodig voor een UPS service contract? Graag staat het ervaren team van SIM Holland voor u klaar als u graag een UPS service contract wilt. SIM Holland is al een lange tijd actief in het leveren van verschillende hoogwaardige producten als technisch servicebedrijf. Vanuit onze vestiging in Sliedrecht zijn wij vele klanten van dienst die een UPS service contract willen. Ons bedrijf bestaat uit drie verschillende afdelingen. Een UPS service contract vindt u op de energie afdeling. Bent u benieuwd naar onze producten? Bekijk dan onze website en specifiek de product pagina. Hier geven wij u een beeld van de mogelijkheden. Een afspraak voor een UPS service contract? Dat kan uiteraard ook. SIM Holland onderscheidt zich graag in klantgerichtheid en geeft goed advies.

UPS service contract voor goede netspanning

Wilt u een afspraak voor een UPS service contract? Wij helpen u graag. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een UPS systeem is op plekken waar netspanning absoluut niet onderbroken mag worden. Batterijen nemen bij netuitval het aangesloten vermogen over , dit kan variëren van enkele minuten tot een aantal uren. Wilt u verzekerd zijn van optimale werking? Dan is een UPS service contract aan te raden. Inmiddels hebben diverse klanten hun weg naar ons weten te vinden voor een UPS service contract zoals:

  • Ziekenhuis
  • IT bedrijven
  • Datacenters
  • Industrie

Wilt u dat uw UPS systeem uw gevoelige apparatuur beschermd tegen spannings- en stroomvariaties? Maak dan een afspraak voor een UPS service contract.

UPS service contract in datacenters

Ook voor datacenters kunnen wij UPS service contract verzorgen. Speciaal in IT omgevingen is het belangrijk dat UPS systemen goed functioneren. Eventueel kunnen deze gekoppeld worden aan de door ons geleverde aggregaten. Speciaal hiervoor bieden wij UPS service contract. Heeft u een commercieel datacenter? Speciaal vermogen nodig? Gezien de grote vermogens en het hiermee gepaard gaande energie verbruik is de efficiency van de systemen belangrijk. Schneider-Electric heeft UPS systemen die o.b.v. de double conversion en delta conversie technologie bijzonder efficiënt zijn.

Afspraak voor een UPS service contract

Wilt u graag een afspraak met ons voor een UPS service contract? Neem contact op via de website of telefonisch. Wij bekijken graag hoe we in uw wensen kunnen voorzien.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op