Veegmachine
Veegmachine voor het schoonhouden van wegen, siloplaten en de voergang

Veegmachine voor het schoonhouden van wegen, siloplaten en de voergang

Veegmachine kopen om uw erf mooi schoon te kunnen houden? Als u een veegmachine wilt kopen heeft SIM Holland beslist een geschikte op voorraad. SIM Holland heeft jarenlang ervaring in het ontwikkelen en leveren van landbouwwerktuigen. Wij hebben 3 businessunits; Energie, Agro en Pompen & Seals en zijn actief in verschillende marktsegmenten. Elke businessunit heeft een gespecialiseerd team klaar staan die u graag helpt met het vinden van een geschikte oplossing voor uw probleem. Heeft u speciale wensen voor een veegmachine? Meer informatie over de veegmachine die wij kunnen leveren? Neem contact op met SIM Holland. Graag voorzien wij in uw wensen.

Veegmachine voor het schoonhouden van uw erf

Veel klanten kiezen voor de veegmachine van SIM Holland om het erf goed schoon te kunnen houden. Naast het schoonhouden van een erf kan een veegmachine gebruikt worden voor wegen, siloplaten en de voergang. De veegmachine biedt een zeer goede werking. Dit komt mede door de gemakkelijk hoogte-instelling en de eenvoudige aanbouw. Door het verwisselen van de pers- en retourleiding kan men ook de draairichting van de borstel eenvoudig veranderen. De borstel bestaat uit polypropyleen en heeft een diameter van 580 mm. Daarnaast kan de veegmachine gebruikt worden als hefarmen achter de trekker en in de fronthef.

Düvelsdorf veegmachine voor de heftruck

SIM Holland beschikt ook over de Düvelsdorf veegmachine voor de heftruck. Deze veegmachine bevat de volgende kenmerken en eigenschappen:

  • Robuust
  • Te monteren aan de vorkheftruck
  • Flexibel
  • Werken op ongelijke bodem
  • Grote opvangbak

Interesse in deze veegmachine? Kom bij ons langs. Onze hoofdvestiging is SIM Holland en vanuit Sliedrecht bewerken wij de markten in Nederland. In België zijn wij met een eigen vestiging actief.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op